Stiri

Înfrângeri pe linie pentru naționala masculină de 3x3 la Puerto Rico

Eduard Popa

Eduard Popa
07.05.2019

romania streetball 3x3

În acest weekend s-a jucat turneul de baschet 3x3 de la San Juan – Puerto Rico, competiție care conta pentru calificarea la FIBA 3x3 World Cup. La acest concurs a luat parte și naționala României, compusă din Radu Paliciuc, Baris Aktas, Radu Petrescu și Leonard Filip.

România nu a avut nicio șansă într-o grupă în care au evoluat cu gazdele competiției, Cehia și Australia. Tricolorii au pierdut contra Puerto Rico, scor 14-21, contra Cehiei, scor 14-22 și împotriva trupei de la Antipozi, scor 10-22.

Puerto Rico și Australia au fost două dintre echipele calificate la FIBA 3x3 World Cup, alături de naționala Franței. Detalii aici

Singura consolare pentru baschetul 3x3 din România este dată de faptul că vor fi reprezentați la Cupa Mondială de baschet 3x3 de naționala feminină. Ancuța Stoenescu & Co. vor juca pe tabloul principal, în grupa C, alături de Mongolia, Iran, Cehia și Spania.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Misto
    Inca o performanta marca Vacarescu 🤭

    cu 4 ani în urmă (07.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate