Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Împotriva orădenilor, Energia a avut cel mai slab meci din acest sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.12.2013

         

Energia Rovinari a pierdut sâmbătă seara în deplasarea de la Oradea, împotriva CSM-ului din localitate, cu scorul de 73-92, într-un meci din cadrul ultimei etape a turului din Liga Națională de Baschet Masculin.

Odată cu această înfrângere, oltenii au înregistrat cea mai slabă prestație din această stagiune, având la eficiență un total de doar 60 de unități, față de 117 cu cât au terminat gazdele de la CSM Oradea. 

Bihorenii au fost peste baschetbaliștii pregătiți de Florin Nini la toate capitolele statistice, mai exact, la aruncările de 2 puncte (67%-59%), la cele de la distanță (30%-20%), la libere (75%-74%), pase decisive (23-8), intercepții (8-6), capace (3-0), respectiv recuperări (37-21). De asemenea, Energia a pierdut 14 mingi pe parcursul celor 40 de minute de joc, cu 2 mai multe decât adversarii lor. 

Din cei 12 jucători înscriși pe foaia de joc a gorjenilor, doar 7 au jucat, fiecare dintre aceștia trecându-și numele pe lista marcatorilor. Cel mai bun om a fost Louis Darby, care a terminat cu 21 puncte și 5 recuperări, acesta a fost urmat de Dalibor Djapa cu 15 puncte și 7 recuperări, Giordan Watson cu 13 puncte, Ermin Jazvin 8, Konstantinos Kakaroudis 6, Porter Troupe 6 și Tal Karpelesz 4.

În ciuda jocului slab și implicit a rezultatului înregistrat pe tabelă, oltenii au demnostrat pe parcursul primei jumătăți a sezonului 2013-2014, că sunt o echipă care poate pune probleme oricui. Astfel, Energia a intrat în pauza competițională de pe poziția a 5-a în LNBM, cu 21 de puncte acumulate, având 8 victorii și 5 înfrângeri. 

*Foto: www.csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!