Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Încă două achiziții pentru Cuza Sport Brăila

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.09.2018

ACS Cuza Sport Brăila a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook transferul a altor doi baschetbaliști americani, Collin Stewart, respectiv Darrell Bowie. 

Stewart, în vârstă de 24 de ani, măsoară 2.03 metri și cântărește 91 kg, fiind timp de 5 sezoane în lotul celor de la Monmouth University Hawks în NCAA. Noua echipă a americanului îl descrie pe acesta ca fiind un „un atlet care citește bine jocul, iar unul dintre cele mai impresionante atribute ale sale este capacitatea de a marca din orice pozitie”. 

De cealaltă parte, Bowie are de asemenea 24 de ani, este înalt de 2.01 metri și cântărește 100 kg. Darrell are foarte multe jocuri la nivel de NCAA evoluând pentru Illinois și Iowa State. Totodată, noul „pirat” de Brăila a evoluat și în afara granițelor S.U.A., în Thailanda, unde în sezonul precedent a îmbrăcat echipamentul celor de la Kabayan Pilipinas, având o medie de 23 de puncte pe meci, potrivit Facebook ACS Cuza Sport Brăila. 

Tot în această pauză competițională, Cuza Sport Brăila a anunțat alte două nume cu care vor ataca sezonul de LNBM, americanii Shaquille Johnson (1.96 m) și Joseph McClain (1.96 m). 

Cuza Sport Brăila va juca în urna valorică B în primul sezon în care Liga Națională de Baschet Masculin va schimba formatul într-unul de tip superligă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!