Stiri Vulturi

Încă o înfrângere în amicale pentru tricolori

Eduard Popa

Eduard Popa
16.07.2017

romania nationala baschet

Naționala mare a României a pierdut și al doilea meci la turneul amical din Portugalia. Elevii lui Marcel Țenter au cedat în fața gazdelor, scor 65-56.

Țenter a pus pe parchet următorul prim cinci: Watson, Mandache, Paliciuc, Torok și Baciu. Acesta i-a menajat în prima repriză pe Adi Guțoaia și Titus Nicoară și nu l-a folosit deloc pe toată durata partidei pe Alex Olah.

Primul sfert a aparținut portughezilor, care au terminat după 10 minute cu un avantaj de două puncta, scor 19-17. La pauză însă tricolorii au revenit și au trecut în avantaj, 35-33. A doua repriză a aparținut total portughezilor, România reușind să înscrie numai 20 de puncta.

Giordan Watson a fost singurul cu o prestație bună, reușind să înscrie 18 puncte, în timp ce Andrei Mandache a adăugat 8 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții dar și 6 turnovers.

Statistica integrală a partidei este disponibilă la acest link.

În primul amical al verii, elevii lui Țenter au pierdut cu Estonia, scor 87-55.

*foto: frbaschet.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Tenter
    Qed

    cu 6 ani în urmă (17.07.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Poate
      se da premiul "Best voice" la tehnicieni. Duo Tzenter & Burlakoo au prima sansa.

      cu 6 ani în urmă (17.07.2017)
    Raspunde
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    jokers
    eu pariez toti banii mei ca Romania o sa piarda toate meciurile de la campionatul EU din septembrie :)))

    cu 6 ani în urmă (17.07.2017) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Sperante ?
    Cu astfel de rezultate, chiar in perioada de pregatire, nu cred ca avem mari sperante la Europene. Ciudat este ca echipa s-a reunit de foarte mult timp si majoritatea jucatorilor nu au beneficiat de vacanta. Apare uzura, oboseala si chiar " iti trece cheful " de baschet dupa ateatea saptamani de cantonament, dupa un sezon destul de lung si dificil pt. unii.

    cu 6 ani în urmă (17.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!