Stiri

Începe sezonul Sport Arena Streetball

Eduard Popa

Eduard Popa
30.04.2017

nike_sport_arena

În perioada 5-7 mai se va desfășura Nike 3x3 Challenge, primul turneu din acest an al Sport Arena Streetball. Competiția va avea loc la Park Lake Shopping Center din Capitală.

Orice persoană se poate înscrie la competiție online, pe site-ul www.3la3.ro, in perioada 1-3 mai, in limita a 50 de echipe. 

Competiția se desfășoară în următoarele categorii de vârstă: 
Sub 14 ani - baieti si fete
Sub 18 ani - baieti si fete
Open (peste 18 ani) - masculin si feminin
Veterani (peste 35 ani) - masculin si feminin. 

Turneul oferă și câteva surprize bucureștenilor. Cea mai tare trupă de freestyle din Europa, Da Move Crew va susține mai multe reprezentații de-a lungul weekend-ului iar fotbaliștii de la Fotbal Club Steaua București vor fi prezenți sâmbătă pentru a-și dovedi calitățile și pe terenul de baschet. 

*foto: facebook Sport Arena Streetball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate