Stiri

Înfrângere la 16 puncte diferență pentru Oradea în Bulgaria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.09.2017

CSM CSU Oradea a pierdut manșa tur din primul tur preliminar al FIBA Europe Cup, 66-82, pe terenul bulgarilor de la BC Balkan Botevgrad, având astfel o misiune destul de complicată peste o săptămână în returul din „Antonio Alexe”. 

Scorul pe sfertul al confruntării dintre BC Balkan și CSM Oradea a fost 17-20, 22-11, 15-22, respectiv 28-13. 

Cei mai buni marcatori din lotul Oradiei în acest meci au fost Martin Zeno și Nemanja Milosevic, ambii autori a 15 puncte fiecare. Din lotul bulgarilor, cu I. Kesar cu 20 de puncte a fost principalul evidențiat. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării! 

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Pfoui
    Un sfert 4 de cosmar si la Oradea este asteptat Tom Cruise pentru un nou episod din seria Mission Impossible...

    cu 6 ani în urmă (20.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acuma serios
      Cred ca marea problema e sub panou, unde principalul pivot e accidentat, iar Gajovic fortat probabil pe 4, a iesit foarte repede cu 5 foule. Poate, poate, la Oradea...

      cu 6 ani în urmă (20.09.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Balkanii ne-au dat cu terenu' de baschet in cap. Anul asta vom avea meciuri doar in LNBM si cupa. La cum au jucat in meciul cu Szolnok si cu Kosice nu ma mira rezultatul. Cu Kosice a fost totuși o revenire pe final , dar am fost conduși tot meciul. Greu.

    cu 6 ani în urmă (20.09.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    In sfertul 4 l-am pierdut pe Gajovic si in final pe Zeno (s-a lovit la genunchi), Milosevic era deja obosit, asa ca am cazut. In meciul retur va fi altceva pt ca revine Valeika, dar nu stiu ce e cu Zeno. Oricum va fi greu pt ca bulgarii sunt o echipa destul de solida.
    In meciurile cu Szolnok si Kosice am jucat fara 2 jucatori din primul 5 : Valeika si Mandache. Altfel ar fi fost jocul cu ei in teren la capacitate.

    cu 6 ani în urmă (21.09.2017)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Insucces
      Nu... nu va trece de Balkan pentru ca nu ai cu cine sa faci un meci atât de bun tu fiind aproape 0 sub panou. Gajovic nu poate evolua sub panou. Trebuie sa fi bătut în cap ori nebun sa crezi ca muntenegreanul Îți face treaba acolo.

      cu 6 ani în urmă (21.09.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!