Stiri

Înfrângere la limită pentru Alex Olah și Northwestern Wildcats

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.01.2015

Northwestern Wildcats a uitat să câștige. Echipa pentru care evoluează și sportivul român, Alexandru Olah a suferit cea de a 6-a înfrângere la rând în 2015 după ce a cedat la limită pe terenul universității din Maryland. Acest insucces este unul dureros prin prisma faptului că Maryland Terrapins a trecut la conducere abia în ultimul minut de joc. Înainte cu 1 minut și 24 de secunde, Northwestern avea un avantaj de 6 puncte, scor 65-59. Gazdele au revenit pentru a se impune la final cu scorul de 68-67.

Alex Olah a fost din nou titular pentru echipa și a evoluat timp de 23 de minute. El a terminat cu 8 puncte în urma a 3/5 de la 2 puncte, 0/2 de la 3 puncte și 2/2 de linia de libere. Pivotul originar din Timișoara a mai adunat 4 recuperări, 2 capace, o intercepție și o minge pierdută.

Cel mai bun om al jocului a fost Melo Trimble de la Maryland care a încheiat partide cu 27 de puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive și 4 intercepții.

În acest sezon, Nortwestern a ajuns la un record de 10 victorii și 10 înfrângeri. În conferința BIG Ten, echipa lui Alex Olah are un bilanț dezastruos cu doar o victorie și 6 înfrângeri, toate înfrângerile venind în 2015.

Următorul meci pentru formația lui Alexandru Olah este programată în ultima zi a lunii ianuarie, acasă contra universității Purdue.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!