Stiri

Înfrângere la limită pentru CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
21.09.2017

csu sibiu fiba europe cup

CSU Sibiu a pierdut duelul de pe teren propriu din Sala Transilvania, scor 79-78, în compania celor de la BK Pardubice.

Meciul a fost unul foarte echilibrat. Scorul pe sferturi a fost 26-21, 11-15, 17-29, 24-14.

În curând vom reveni cu mai multe detalii de la prima partidă a sibienilor în FIBA Europe Cup.

*foto: facebook CSU Sibiu

19 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Ouuf
    Mai e mult pana departe. Departe de a forma o echipa. Indisciplinati si cu minte putina. Long way to go...

    cu 6 ani în urmă (21.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet3x3:

      Tincu
      Tincu nu mai face parte din lotul Sibiului?

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Tincu
      Nu. Sezonul trecut a fost sters complet. Indolenta multa, plus un conflict cu Fleseriu, care l-a trimis la echipa a doua, iar apoi a urmat despartirea la finalul sezonului.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Nu
      Din cate se aude s-a transferat la Medias, in divizia secunda.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet3x3:

      pacat
      Mi sa parut tot timpul un jucator cu potential, dar indisciplinat.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    CSU Sibiu
    Frumoasă echipă , cu potențial

    cu 6 ani în urmă (21.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Buget
    Din pacate limitarea bugetara o sa se vada pe parchet anul acesta...

    cu 6 ani în urmă (21.09.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești wtf :

    !!!!!
    Demisia Dan!

    cu 6 ani în urmă (21.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Sibiu
    După mine la momentul actual Sibiul este sub ce a avut anul trecut. Ofensiva slaba spre foarte slaba (chiar nu înțeleg de ce fug de shooteri adevarati) iar în defensiva nu îl mai au pe cel mai bun apărător al campionatului de anul trecut. Singurul atuu este forța sub panou pe care însă azi n-au știut sa o fructifice. Eu unul, din povestitele de pana acum, mă așteptam la mai multe de la Sibiu. Mai ales ca din câte am înțeles adversarii au avut 2 jucători veniți la echipa de doar câteva zile, deci care n-au făcut pregătirea cu restul.

    cu 6 ani în urmă (21.09.2017)
    • 76ers:

      Hehe
      Sincer vorbind nici ei nu au fost mai presus, e devreme sa vorbim de orice echipa din campionat, este primul meci oficial, au fost multe greșeli, faze norocoase, sfertul 3 in care jucătorii sibieni parca aruncau cu cărămizi. Jocul Sibiului o sa fie clar bazat pe apărare, Fast break și 3 secunde, era de așteptat imediat ce s-au anunțat transferurile. Eu zic ca spectator neutru ca pentru primul meci oficial a fost decent, cu siguranța se poate mai bine dar și mai rău :)

      cu 6 ani în urmă (21.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @76ers
      O radiografie corecta. Asta e jocul care-i place lui Fleseriu si si-a adus jucatori potriviti pe stilul lui. Cehii au reusit sa ne taie destul de bine tranzitia astazi (cum Kosice nu a reusit saptamana trecuta), dar si noi am ratat cateva lay-up-uri usoare, lipsa de omogenitate s-a vazut, au aparut greselile individuale.
      Iar la final cel mai tare m-a deranjat indisciplina, jucatorii certandu-se cateva minute. Sper ca Dan sa rezolve si sa reuseze sa formeze o echipa.
      Ce e bine e ca avem o rotatie sigura de 8 jucatori, daca va mai aparea inca cel putin unul din tinerii U23 va fi si mai bine.

      cu 6 ani în urmă (21.09.2017)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ~
      Anul trecut au ramas majoritatea jucatorilor de baza si a fost o oarecare omogenitate la inceputul sezonului. Anul asta au ramas 4 jucatori, dintre care doar 2 de baza. S-a inceput pregatirea mai tarziu cu vreo 3 saptamani si e normal sa fie asa. Din punctul meu de vedere jucatorii actuali sunt peste cei de anul trecut din punct de vedere individual, dar sunt convins ca si jocul colectiv va fi mai bun peste ceva timp.
      Momentan Laser nu m-a convins ca este inlocuitorul lui Igor, dar cred ca nu a aratat tot ce poate.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Neppendorfis :

    Laser
    momentan e mana moarta la noi...e atat de presat ca e e in teren incat nu cred ca prinde purici sub dan, pe care-l ignora...si dan e chiar e antrenor. nu pot sa cred ca i-a spus dan bate mingea singur 24 de secunde pe ultimul ataca dupa time out...laser a FACUT ASTA 24 DE SECUNDE...de aici si victoria meritata a adversarilor nostri de azi
    laserl joaca pe lnaga ce ii spune banca...altfel nu pot sa explic certurile interne in teren intre el si toti membrii echipei
    se pare ca e pe pecare sau doar pe postul de jucator de antrenament
    eu sic ca e doar punctul de a plrcsr di simte unct...nu e o conspriratie sau facatura cum spunea cineva pe un alt commment
    sunt sigur ca mai vedem o mansa la sibiu
    hai CSU

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    inca nu m-am acomodat cu jucatorii de la Sibiu, parca sunteti Energia Rovinari de acum 3 ani - doar americani. Echipa nu arata rau, dar cel putin in sfertul 3 parca fiecare incerca sa atace cosul, fiecare pe cont propriu. Acolo s-a rupt firul rau. In rest nu e rea echipa. Oricum, eu tot nu inteleg cand termini pe locul 2 de ce schimbi toata echipa si nu doar 1-2 jucatori.

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • BC CSU Sibiu raz:

      cateva explicatii
      @tzontzolino : Oricum, eu tot nu inteleg cand termini pe locul 2 de ce schimbi toata echipa si nu doar 1-2 jucatori.

      1- din cauze de buletin ?! echipa din sezonul trecut a fost o echipa matura (sa nu zic varsnica), anul acesta trecea in categoria pensionari ;) (pope, lalo, igor)
      2- tot din cauze de buletin : avand anumita experienta si etate , e greu sa asculti/executi ce spune banca care e cam de varsta ta
      3- hardy trebuia sa treaca la next-level , un transfer intr-un campionat mai puternic , CSU trebuia sa treaca la urmatorul nivel, iar cu hardy era greu (sa vedem daca CSU e in stare sa treaca la next-level).

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      in plus
      Igor, in ultimele meciuri cu Steaua si Oradea, nu prea l-a ascultat pe Fleseriu pe finalurile de joc si s-a rupt ceva intre ei.
      Davis nu a convins suficient cat sa fie tinut, iar restul explicatiilor de mai sus sunt absolut corecte.
      Coop, unul din primii doi pivoti din campionat anul trecut, a ramas, la fel Paliciuc si Dragoste.
      Acum, vis-a-vis de jucatorii americani, eu spun ca e un mix de stil de joc si buget. Noi am preferat sa aducem forta si viteza in joc, cum zicea si 76ers mai sus tranzitia, spatiul de 3 secunde si agresivitatea in aparare vor fi principalele atribute. La oamenii mari, echipele cu 1-2 romani acolo (cum sunteti voi de exemplu) vor avea viata grea cu noi, parerea mea. Dar mai e mult pana departe, si parca incep sa ma aventurez prea mult. Mai discutam intr-o luna-doua

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • 76ers:

      Hardy
      Eu zic ca la Sibiu a fost vorba de o alegere între Hardy și Coop. Imi place forte mult Hardy ca jucător dar sa fim realiști, fără aruncare nu poți trece la next-level, drept urmare din informațiile mele încă nu are echipa și campionatele sunt aproape sa înceapă. Cel puțin momentan eu nu îl văd mai sus de campionatul României, Ungariei, poate cel al Franței pe la echipele mai fără pretenții :)

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Lipsa de coeziune a lotului
    este principala problema a echipei , individual mi se par jucatori peste ce am avut anul trecut. Banca este mai lunga dar inca nu avem un jucator lider cum ii aveam pe Mihailovic sau de diferenta cum era Hardy. Arbitrajul a fost excelent.

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Riscant
    Mie nu imi place cartea asta cu jucatori americani. Se stie ca e foarte greu sa ii faci sa joace ca o echipa. Chiar daca pe hartie par mai valorosi ca cei de anul trecut Dan a riscat mult cu varinta asta.

    cu 6 ani în urmă (23.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!