Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfrângere pentru BC Timişoara în ultimul meci din cantonamentul austriac

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.09.2015

Baschet Club Timişoara a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu un eşec în faţa campionilor de la Gussing Knights, scor 78-81.Trupa pregătită de Dragan Petricevic a obţinut astfel în Austria un bilanţ de două victorii şi o singură înfrângere. 

Confruntarea cu fosta adversară a Clujului din FIBA EuroChallenge a fost din start una echilibrată pentru timişoreni. Primul sfert s-a încheiat în favoarea gazdelor cu 21-20, în timp ce actul secund s-a terminat la egalitate, 18-18. Tabela indica la pauză 39-38 pentru "cavaleri". În cel de-al treilea sfert amfitrionii au reuşit să se desprindă după un parţial de 23-18, având astfel un ecart de 6 puncte înaintea actului decisiv. Timişoara a revenit pe parcursul ultimei secvenţe, chiar a trecut în avantaj odată cu intrarea în ultimul minut, însă pe o greşeală de apărare austriecii au marcat de la distanţă, iar mai mult de atât au reuşit să învingă la 3 puncte diferenţă. 

Petricevic nu s-a putut baza în acest duel pe serviciile jucătorilor Hristo Nikolov şi Bogdan Popescu, accidentaţi. 

Statistica meciului nu a fost ţinută nici la acest meci dintre Gussing Knights şi BC Timişoara. 

Baschet Club Timişoara are la activ 6 meciuri amicale disputate, timp în care s-a impus de 4 ori şi a pierdut de 2 ori. Pentru "lei" urmează acum amicalul cu Steaua Roşie Belgrad de la Timişoara, meci cu ocazia căruia alb-violeţii îşi prezintă lotul în faţa fanilor. Confruntarea este programată luni, 7 septembrie. 

*Foto: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!