Stiri

Înfrângeri pe linie pentru Emanuel Cățe și Alexandru Olah în campionatele interne

Andrei Ilie

Andrei Ilie
09.10.2018

Echipele celor doi internaționali români sunt în continuare fără victorie în campionat după etapele de la finalul săptămânii. UCAM Murcia, la care este legitimat Emanuel Cățe, a cedat acasă cu Valencia, iar Alexandru Olah a pierdut cu Kangoeroes Basket Mechelen pe terenul clubului la care a evoluat în urmă cu două sezoane.

UCAM Murcia a pierdut în cea de-a 3-a etapă a Ligii ACB în meciul jucat pe teren propriu împotriva Valenciei, scor 68-81.

Emanuel Cățe a evoluat 18 minute și 11 secunde, timp în care a adunat 4 puncte, o pasă decisivă, o recuperare, o intercepție și două posesii pierdute. De asemenea, a terminat cu 4 la eficiență și 2 la +/-.

UCAM Murcia rămâne fără victorie în acest sezon al Ligii ACB și are 0-2 la general. Meciul din etapa 2-a, împotriva celor de la Estudiantes, care trebuia să aibă loc săptămâna, trecută a fost amânat deoarece UCAM Murcia a fost angrenată în al 3-lea tur preliminar al Basketball Champions League.

Următoarea partidă pentru UCAM Murcia va avea loc în grupele Basketball Champions League pe 10 octombrie, pe teren propriu, împotriva campioanei Franței, Le Mans Sarthe, cu începere de la ora 21:30. În Liga ACB, următorul adversar al echipei lui Cățe va fi San Pablo Burgos. Meciul se va disputa pe 14 octombrie cu începere de la ora 13:30.

Formația la care evoluează Alexandru Olah, Kangoroes Basket Mechelen, a pierdut în deplasare meciul disputat împotriva lui Belfius Mons, scor 100-79.

Alexandru Olah a început ca titular această partidă, a evoluat 17 minute, timp în care a acumulat 6 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 2 posesii pierdute. A terminat partida cu 6 la eficiență.

Kangoroes Basket Mechelen rămâne fără victorie în EuroMillions Basketball League și are 0-2 la general. Următorul meci pentru formația lui Olah va avea loc pe teren propriu, în 13 octombrie, cu începere de la ora 21:30, împotriva celor de la Limburg.

*foto: UCAM Murcia CB facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!