Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfruntare în violet: BC SCM Timișoara primește vizita lui BCM U Pitești

Dan Oancia

Dan Oancia
06.01.2018

Duel alb-violet mâine, în cea de-a XIII-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. BC SCM Timișoara o va aștepta în sala „Constantin Jude” pe BCM U Pitești, care a pierdut în etapa trecută pe final, la un punct, în fața campioanei U BT Cluj-Napoca.

În ultimii 12 ani, cele două echipe s-au întâlnit de 32 de ori, iar victoriile au fost împărțite. „Leii din Banat” nu au mai pierdut pe teren propriu contra trupei din Trivale de aproape șase ani, din luna februarie a anului 2012, scor 78-91, însă lucrurile s-au schimbat în totalitate de ambele părți.

Trupa de pe Bega a avut în ultima etapă un meci mai complicat decât se vedea pe hârtie, contra concitadinei Timba, rezolvat în ultimul sfert, scor final 98-83. De cealaltă parte, deși au contestat îndelung arbitrajul din meciul din fața clujenilor, BCM U Pitești a trebuit să se recunoască înfrântă cu scorul de 81-82. În turul campionatului argeșenii au avut câștig de cauză, la capătul unui joc în care Jeremic a fost eliminat. Acum, pentru meciul din retur, coșgheterul Mladen Jeremic, care nu s-a mai antrenat în ultimele două săptămâni din cauza unei contuzii la degetul mare de la picior, este dat incert de antrenorul Tudor Costescu.

Înaintea duelului direct, BC SCM Timișoara este pe poziția a doua, la egalitate de puncte cu CSU SIbiu, în timp ce BCM U Pitești este pe șase. Bănățenii au cinci victorii și o singură înfrângere în partidele disputate în acest sezon pe teren propriu, în timp ce în deplasare, oaspeții de mâine au câștigat de trei ori din șase jocuri.

BC SCM Timișoara - BCM U Pitești este programat duminică, 7 ianuarie, de la ora 18.00, în sala „Constantin Jude”.

*Foto: Facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!