Stiri

Înscrierile pentru Oradea Streetball se deschid astăzi

Mihai Iordan

Mihai Iordan
31.07.2017

Înscrierile pentru Oradea Streetball, ultima etapă din cadrul circuitului național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball incep astazi, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

INSCRIE-TE AICI!

Înscrierile sunt gratuite și se fac în limita a 50 de echipe sau până miercuri, 2 august, ora 23.00 pentru toate categoriile de vârstă: U14, U18, Open (peste 18 ani) și Plus 35.

Turneul se va desfășura în zilele de 5 și 6 august, în emblematica Piață a Unirii din Oradea și va reprezenta o premieră pentru orașul din nord-vestul României. Este pentru prima oară când circuitul naționa de baschet 3x3 Sport Arena Streetball se oprește în Oradea. 

De asemenea, reprezintă ultima șansă de calificare pentru finala circuitului național Sport Arena Streetball care va avea loc între 18 și 20 august la București. 

Baschetul 3x3 a devenit, începând cu luna iunie a acestui an, disciplină olimpică și va face parte din programul următoarei ediții a Jocurilor Olimpice, Tokyo 2020.

Turneul face parte din FIBA 3x3 Competition Network și este turneu de calificare pentru finala circuitului national, care va avea loc la București între 18 și 20 august. Mai departe, finala națională este turneu de calificare pentru FIBA 3x3 World Tour, Mastersul de la Debrecen.

Toți jucătorii înscriși la turneu vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Visit Oradea, CSM Oradea și Primăria Oradea. Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Fitbit, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas, Kiss FM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate