Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Întoarcerea fiului rătăcitor. Dzambic, înapoi la Craiova

Costin Marinescu

Costin Marinescu
21.08.2013

Foto: BC Farul (facebook)

Rade Dzamic va reveni la SCM U Craiova. Conform unor surse apropiate echipei, sportivul va sosi în Craiova în această noapte și se va alătura lotului antrenat de Andelko Mandic.

Jucătorul sârb în vârstă de 33 de ani a evoluat la SCM U în sezonul precedent, dar a refuzat prelungirea contractului cu formația din Craiova motivând, într-o declarație acordată în exclusivitate site-ului nostru, oferte mai bune primite de la formații din Rusia și Brazilia.

Dzambic va fi al șaptelea străin din lotul Craiovei, alături de Travis Bureau, LeVar Seals, Reinar Hallik, Nemanja Maric, Sten Sokk și Mirko Kovac.

În sezonul precedent, conducătorul de joc a evoluat în 31 de partide în LNBM și a avut medii de 36:28 minute, 15.8 puncte, 3.6 recuperări, 6.4 pase decisive și 15.5 eficiență. A fost cel mai bun sezon al său din cele 6 de până acum în LNBM.

Statisticile sale nu vor mai fi, cu siguranță, la acest nivel în sezonul următor având în vedere că va împărți minutele cu Nemanja Maric și Sten Sokk, ultimul venind din postura de conducător de joc al naționalei de seniori a Estoniei.

Dzambic nu va evolua în primele două etape ale sezonului din cauza suspendării primite în urma incidentelor din meciul 1 al seriei de PlayOff cu Gaz Metan Mediaș.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    the show must go on
    Cred ca avem toate motivele sa speram ca sezonul asta spectacolul va fi la el acasa in sala din craiova...
    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (21.08.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .........
    O veste foarte buna pentru Craiova!
    La un moment dat sansele de a ramane la Craiova erau 0!
    Bravo Rade!
    Felicitari Tomita!
    Forza Craiova!

    cu 10 ani în urmă (22.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Djambic
    Prestatia lui va depinde foarte mult de cum va accepta concurenta pe post. Este evident ca anul acesta nu se va mai "lafaii" in minute.
    Teoretic acest lucru trebuie sa fie benefic echipei insa este posibil sa fie si invers, o sa vedem daca este team player sau conteaza mai mult statistica personala.

    cu 10 ani în urmă (23.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!