Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Întorsătură 180 de grade în cazul Giurgiu. CSȘ-ul continuă în Liga Națională

totalbaschet.ro, Paul Olar

totalbaschet.ro, Paul Olar
14.08.2013

Marți, 13 august, site-ul nostru a prezentat în exclusivitate faptul că CSȘ Giurgiu nu va lua startul în viitoarea ediție de campionat, însă se pare că la aproape 24 de ore lucrurile au luat o întorsătură favorabilă.

Tiberiu Rist, Directorul de Comunicare al Federației Române de baschet, a declarat pentru Total Baschet că oficialii giurgiuveni au anunțat că dispun de susținere financiară și pot continua în stagiunea 2013-2014, aducând astfel o bucurie suporterilor de la malul Dunării.

"In jurul orei 12 am primit o nouă adresă oficială din partea echipei CSŞ Giurgiu care anula adresa primită în cursul zilei de ieri. Ni s-a comunicat că s-au gasit resurse financiare, iar CSS Giurgiu va continua în prima ligă. Adresa a fost semnată de către doamna Smaranda Iliescu."

Până în prezent, CSȘ-ul nu are sub contract niciun jucător, dar Cristi Nicolae, Dani Bivolaru, Virgil Georgescu, Adrian Vâtculescu sau Marius Gâscă au șanse mari să rămână alături de trupa din sudul țării. Totodată, CSȘ-ul nu a anunțat niciun stagiu de pregătire.

*Smaranda Iliescu nu a putut fi contactată de Total Baschet.

*Foto: Andrei Sfetcu

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Chamb :

    @CSS
    Cea mai buna veste <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (14.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    telenovela ieftina
    Si iata cum telenovela, avand-o ca si actor principal pe doamna Iliescu, continua.

    cu 10 ani în urmă (14.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    seriozitate
    Intrebarea se pune: cati impresari din strainatate vor avea incredere in acest club, care ba nu are bani si trimite adresa oficiala la FRB ca se retrag, ca dupa nici macar 24 ore brusc gasesc finantare si nu se mai retrag. De parca ari fi vorba de 1-2 lei. Nu ma intelegeti gresit, imi pare bine ca raman, vom avea mai multe meciuri in sezonul regulat, dar acest tango da semne de neseriozitate.

    cu 10 ani în urmă (14.08.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay:

      Buna intrebare!
      Buna intrebare! As mai avea una!
      Oare impresarii isi vor mai sfatui jucatorii sa vina intr-o tara in care activeaza cluburi cu bugete pt primele luni ale campionatului?
      Credeti oare ca probleme ca ale Stelei(care a ramas cu datorii) ale Csm-ului din Bucuresti, ale echipei din Otopeni nu vor afecta imaginea celorlalte cluburi din campionat?
      Si atunci nu este imperios necesar sa se ia masuri pt a evita astfel de neplaceri?

      cu 10 ani în urmă (14.08.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!