Stiri

Özlem Şencan: „Am pierdut meciul cu Sepsi la recuperare. Înfrângerea cu Botaș ne-a demotivat și trebuie să revenim”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.11.2018

Meciul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Mersin BSB s-a încheiat cu scorul de 87-70 pentru campioana României. Antrenoarea oaspetelor, Özlem Şencan, se aștepta la un meci dificil în fața alb-verzilor și a vorbit despre problemele echipei sale după eșecul la 20 de puncte cu Botaș Spor, în campionatul Turciei.

„În primul rând vreau să felicit echipa Sepsi pentru performanța din teren. Știam că va fi un meci greu, pe terenul lor. Chiar dacă au pierdut cu Enisey, știam că sunt o echipă bună pentru că au fost în EuroCup pentru mult. Au un lot bun. Noi avem niște jucătoare accidentate, dar ne-am pregătit bine săptămâna trecută. Venim după o înfrângerea foarte urâtă cu Botaș, în campionatul turc. Cred că ne-a demotivat și trebuie să revenim, altfel vom continua să pierdem. De fapt, am pierdut meciul la recuperare. Ele au avut 49 și noi am avut 37. Dacă nu putem să păstrăm recuperările, nu putem să le batem”, a declarat Özlem Şencan la conferința de presă de după meci.

Alb-verzile au reușit multe intercepții în prima repriză, când au marcat 17 puncte după 14 turnovers ale turcoaicelor. În ultimul sfert a fost rândul celor de la Mersin să preseze agresiv, iar ACS Sepsi SIC a pierdut 7 mingi în acea perioadă de joc. Campioana României a trecut peste perioada dificilă cu triple și a mărit ecartul pe final.

„În special în prima repriză au înscris prea multe puncte după mingile pierdute de noi. Când faci turnovere, marchează și ajung la conducere. În repriza a doua am încercat ce aveam mai bun. Am făcut pressing pe tot terenul, mai ales în sfertul 4. Am încercat să furăm multe mingi, am reușit, dar după aceea, în special Solopova, au marcat de la 3. Nu am putut să încheiem bine, dar EuroCup continuă așa că mai avem un meci în deplasare la Enisey, până la pauza pentru naționale. O să dăm tot ce putem să câștigăm cât mai mult”, a adăugat Özlem Şencan.

Mersin BSB joacă acasă cu Canik BLD. în etapa următoare din campionatul Turciei, iar joi are meci în Rusia, cu WBC Enisey.  

*foto: Miska Brigitta / Sepsi-SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!