Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Sperăm să ne întoarcem acasă cu un rezultat favorabil"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2014

Sere

CSM Oradea o va întâlni în deplasare pe Steaua CSM EximBank Bucureşti, în cadrul rundei a 23-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. 

Jocul de la Bucureşti a fost prefaţat de către Şerban Sere, managerul echipei CSM Oradea.

Steaua este o echipă puternică, din toate punctele de vedere. Întâlnim această echipă în plină ascensiune şi trebuie să tratăm acest meci cu maxim de seriozitate. Ne străduim să corectăm aspectele negative din jocul nostru, lucru pe care s-au concentrat antrenamentele echipei în această săptămână. Sperăm să ne întoarcem acasă cu un rezultat favorabil, care ar putea să ne ajute la obţinerea unui loc între primele patru la încheierea sezonului regulat, fiind citat de csmoradea.ro.

Încleştarea se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!