Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șapte jucători de la Oradea cu peste 10 unități la eficiență în meciul cu Farul

Marius Petri

Marius Petri
23.03.2014

CSM Oradea a reușit a 18-a victorie din acest sezon în meciul disputat pe teren propriu contra Farului Constanța, încheiat cu scorul de 99-50. Datorită diferenței clare dintre cele două echipe, tehnicianul Cristian Achim și-a permis să acorde minute tuturor celor 12 baschetbaliști de pe foaia de joc. Dintre aceștia, nu mai puțin de 7 au reușit prestații bune, încheiate cu un indice al eficienței de minim 10 unități.

Astfel, Dani Popescu a reușit cea mai bună prestație din acest sezon, deși a înscris doar 8 puncte. Fundașul român și-a ajutat coechipierii cu 7 pase decisive și a avut o prestație foarte bună sub panou, în ciuda înălțimii (1.83 m), având 7 recuperări. Popescu a mai izbutit două mingi câștigate și tot atâtea pierdute, plus un capac pentru un indice al eficienței de 21.

Titus Nicoară a fost cel mai bun marcator al partidei, terminând disputa în double-double, cu 14 puncte și 10 recuperări. Acesta a avut 21 la eficiență, performanță înregistrată în doar 20 de minute petrecute pe parchet.

Puțin peste 22 de minute a fost folosit și Daniel Dillon, care s-a remarcat prin 14 puncte și 4 pase decisive. De asemenea, australianul a avut și 3 mingi culese de sub panou, acumulând la finalul meciului un indice de 18 la capitolul eficiență.

La rândul său, Sean Denison a ieșit în evidență în ciuda faptului că a jucat doar 16 minute și jumătate. Pivotul canadian a terminat disputa cu 15 în dreptul punctajului și eficienței , linia sa statistică fiind completată de 4 recuperări, un assist și o minge pierdută.

O evoluție foarte interesantă a avut și Will Franklin, acesta având 14 unități la eficiență deși a reușit să marcheze doar 3 puncte. Singurul coș marcat de american a venit din afara semicercului, de unde a mai avut o încercare nereușită. În schimb, fundașul a excelat la alte capitole, reușind 4 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții.

De asemenea, Zarko Comagic (11 la eficiență) a reușit o prestație bună, cu 9 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, în vreme ce Radovan Markovic a încheiat partida cu 8 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări, având un indice al eficienței de 10 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!