Stiri

Șase echipe se duelează la cea de-a 8-a ediție a Memorialului Tordai

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.07.2016

Șase dintre cele mai titrate echipe ale Ligii Naționale de Baschet Masculin se vor duela, între 25 și 28 august 2016, în Sala Transilvania din Sibiu, în cadrul celei de-a opta ediții a Memorialului Tordai.

Anul acesta, „Memorialul Tordai” întrunește la Sibiu campioana și vicecampioana sezonului precedent al Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSM Oradea și BC Mureș TG. Mureș, cea mai longevivă echipă din prima ligă a baschetului românesc, BC CSU Sibiu, și deținătoarea celor mai multe titluri de campioană, Dinamo București. Alături de acestea, vor participa atât echipa din Craiova, cât și BCM U Pitești.

Echipele se vor duela în Sala Transilvania pentru obținerea trofeului pus în joc – Trofeul Elemer Tordai, după programul de mai jos:

 

Joi, 25 august

BCM  U Pitești – SCM U Craiova, ora 17

BC CSU Sibiu – Dinamo București, ora 19

 

Vineri, 26 august

CSM CSU  Oradea – BCM U Pitești, ora 17

BC CSU Sibiu – BC Mureș Tg Mureș, ora 19

 

Sâmbătă, 27 august

BC Mureș Tg. Mureș – Dinamo București, ora 17

CSM  CSU Oradea – SCM U Craiova, ora 19

 

După terminarea partidelor din grupe, duminică se vor disputa jocurile de clasament:

 

Duminică, 28 august

Finala pentru locurile 5-6, ora 10

Finala pentru locurile 3-4, ora 12

Finala pentru locurile 1-2, ora 14

 

Competiția este organizată în memoria fostului mare jucător de baschet sibian, pentru al 8-lea an consecutiv, și își propune atragerea sibienilor către baschet și oferirea unui spectacol sportiv de mare valoare.

„Încă de la prima ediție ne-am propus ca acest turneu să devină o tradiție, o competiție atractivă pentru echipele titrate din campionat, iar trofeul să devină tot mai râvnit. Este pentru prima dată când la Memorialul Tordai vin șase și nu patru echipe, dintre cele mai valoroase de la noi  din țară, iar acest lucru ne face mândri. Pentru noi aceasta vine ca o recunoaștere a faptului că Sibiul este un pol important în lumea baschetului și ne confirmă, încă o dată că, reușim să creștem treptat proiectul nostru și reușim să popularizăm acest sport excepțional tot mai bine. În fiecare an, la sfârșit de august, în Sala Transilvania se aude numele lui Toci și sper că, acolo de sus, este mândru”, a spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.

 

Intrarea la meciurile din cadrul turneului este gratuită.

 

foto: www.vinsieu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Craiova
    Nu inteleg cu ce echipa...
    Ceea ce ma scoate din minti este stilul acesta de TOTAL MISTER in ceea ce priveste lotul sau jucatorii cu care clubul se afla in discutii....

    Marinovic a semnat de cateva zile si a fost anuntat abia azi......

    Toma' Style

    cu 7 ani în urmă (01.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!