Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: "Mediaș este un adversar de valoare"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.10.2013

Șerban Sere, managerul CSM Oradea, a prefațat meciul cu Gaz Metan Mediaș din etapa a 5-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14:

"Meciul cu Mediaș îl consider foarte important pentru noi pentru că ținem cont și de programul infernal care ne așteaptă începând de la acest meci. Întâlnim un adversar valoros, cu care cel puțin în ultimii trei ani am avut meciuri extrem de echilibrate și de spectaculoase.

Mediaș îl are antrenor pe Marcel Țenter, pe care îl consider unul dintre cei mai buni antrenori români, dar în același timp unul dintre cei mai pricepuți antrenori din campionatul nostru.

Nu trebuie să desconsiderăm echipa din Mediaș. Chiar dacă e posibil ca rețeta financiară să nu mai fie cea din sezonul trecut, s-a dovedit de multe ori că nu doar partea financiară contează. Consider că Gaz Metan are în continuare o echipă foarte bună. Cred că veți vedea acest lucru."

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre propria echipă, programul imediat următor, dar a făcut și un apel către public:

"Noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc. Băieții sunt montați 100%. Cred că au înâeles erorile pe care le-au comis și vor avea capacitatea de a le corecta, pentru că ne dorim să devenim o echipă care să joace 40 de minute constant și nu doar 20 sau 30, cum s-a întâmplat în ultimul meci. Așa cum am mai spus, consider că trebuie să avem răbdare cu această echipă.

Rămân la părerea că trebuie să-ți câștigi meciurile de pe teren propriu. Este esențial acest lucru, iar apoi, la sfârșit să vezi câte victorii ai reușit să aduni în deplasare. Probabil aici se va face diferența. Cred că un meci câștigat sau pierdut te poate duce mai sus sau mai jos câteva poziții.

În ceea ce privește programul nostru de pregătire din această săptămână, Ne-am antrenat două zile în sala de sport de la LPS. Sper să nu ne afecteze acest lucru în mod negativ.

Fac apel la publicul spectator să vină în număr cât mai mare. Aportul lor și statutul de al 6-lea jucător este foarte important pentru echipă. Băieții veniți în acest an la echipă au rămas plăcut impresionați de publicul fantastic de la Oradea. Consider că avem cel mai frumos public din România."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!