Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: „Ne dorim foarte mult să câștigăm titlul național”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.06.2014

CSU Asesoft Ploiești și CSM Oradea se vor duela joi, 12 iunie, începând cu ora 20:00, în ultima partidă a sezonului 2013-2014 din LNBM, mai precis meciul decisiv care va decide campioana națională. Jocul se va disputa în Sala „Olimpia” din Ploiești.

Șerban Sere, managerul grupării bihorene, a vorbit despre acest ultim meci cu Asesoft în cadrul emisiunii Divizia Locală, fiind citat de site-ul oficial al CSM Oradea. 

„Meciul 5, probabil, nu va mai fi la fel de spectaculos precum primele patru jocuri ale finalei din acest sezon. Mă aștept la un joc de uzură în care fiecare dintre combatante să-și pună în valoare calitățile și avantajele, lăsând în urmă spectacolul. Jucătorii vor fi concentrați la fiecare detaliu și vor da totul în teren pentru a obține victoria. Este totuși a 5-a confruntare de mare angajament fizic împotriva Asesoftului și e normal ca unii jucători să fie puțin obosiți. Mai ales că în finală unii dintre jucătorii noștri au fost folosiți mai multe minute decât în mod obișnuit. Acest lucru ar putea să se vadă. În aceste condiții important va fi factorul mental și cel emoțional. 

Din punct de vedere tactic va fi o confruntare interesantă, cu toate că nu mai există secrete între cele două protagoniste. De această dată nu ne vom mai despărți în situație de egalitate. Este un singur meci, cineva trebuie să câștige. Indiferent care va fi învingătorul, eu personal sunt mândru de tot ceea ce s-a realizat atât în acest sezon cât și în anii trecuți, sunt mândru de orădenii mei și sunt mândru că sunt la rândul mei orădean.

Ne dorim foarte mult să câștigăm titlul național. Însă, indiferent de rezultatul Meciului 5, proiectul CSM Oradea va continua. Ne dorim ca CSM Oradea să nu fie o prezență de moment în vârful baschetului românesc. Este foarte greu, de la un an la altul competitorii noștri investesc mai mulți și se întăresc tot mai mult. Dar, indiferent de ce va fi în Meciul 5 noi vom încerca să fim cei mai buni”, a subliniat Sere. 

Reamintim faptul că primul joc al seriei a fost adjudecat de CSM Oradea, iar mai apoi, rând pe rând, Ploieștiul a egalat situația la 1 și a preluat conducerea, 2-1. CSM Oradea a trimis seria în decisiv după ce a câștigat Meciul 4. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!