Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere despre perioada de transferuri: „La fel ca în anii precedenţi, noi nu ne-am grăbit cu transferurile”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.06.2017

CSM CSU Oradea, ocupanta ultimei trepte a podiumului la finalul sezonului 2016/2017, nu a bifat niciun transfer nou în această perioadă de transferuri. Despre acest subiect a vorbit chiar președintele clubului orădean, Șerban Sere:

„Nu trebuie să existe niciun motiv de îngrijorare în acest sens. Doar câteva echipe şi-au conturat loturile până în prezent. Noi, la rândul nostru, suntem în tratative cu mai mulţi jucători, atât dintre cei componenţii mai vechi ai echipei, cât şi cu alţii. Deocamdată, nu voi face cunoscute numele acestora, din motive lesne de înţeles. La fel ca în anii precedenţi, noi nu ne-am grăbit cu transferurile. Preferăm să cântărim bine toate variantele posibile pentru echipa noastră şi să le alegem pe cele mai bune” a declarat Șerban Sere pentru bihon.ro.

Oficialul orădenilor a ținut să-i liniștească pe suporterii bihoreni. Șerban Sere spune că CSM CSU Oradea va avea un lot competitiv, la fel ca și în sezoanele trecute:

„Suporterii noştri pot să fie liniştiţi, echipa va avea în continuare stabilitate financiară. De asemenea, pot să îi asigur că vom avea, la fel ca şi până acum, o echipă competitivă, capabilă să se bată pentru cele mai înalte obiective. Apreciez că în viitorul apropiat, în circa zece zile, majoritatea tratativelor se vor finaliza şi vom putea să comunicăm noutăţile sau continuităţile din lot” a spus Sere conform aceleiași surse.

Până acest moment, CSM CSU Oradea a anunțat continuare colaborării cu staff-ul tehnic format din Cristian Achim și Milan Mitrovic. De asemenea, Titus Nicoară și Bogdan Nicolescu se află sub contract cu fost campioană a României din sezonul 2015/2016.

foto: csmoradea.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!