Stiri

Și la Ploiești au fost pe val: Cabron i-a premiat pe cei mai buni baschetbaliști de la Superbet Ploiești Streetball.

Mihai Iordan

Mihai Iordan
31.07.2019

Superbet Ploiești Streetball, ultima etapă înainte de finala circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2019, s-a încheiat duminică seara la AFI Ploiești cu victoria echipelor Athletic Constanța și Rapid București la categoriile Open, masculin respectiv feminin.

Cabron a fost prezent la eveniment și le-a înmânat premiile celor mai buni jucători, nu înainte însă de a-și testa la rândul său calitățile baschetbalistice pe terenurile instalate în parcarea AFI Ploiești.

Athletic Constanța a câștigat pentru a treia oară o etapă din circuitul național Sport Arena Streetball Tour, avându-l de această dată în componență și pe Virgil Stănescu. Athletic a învins în finală pe Dinamo Știința, scor 20-18, iar legendarul baschetbalist român a reușit o “dublă” în familie alături de fiul său, care a devenit campion la categoria Baby cu echipa Wolf Pack.

Una dintre cele mai experimentate jucătoare din România, Flori Diaconu, a fost motorul echipei Rapid București în drumul către succesul la categoria Open Feminin. Rapidistele s-au impus în finala cu Agro Squad, scor 18-16.

Diaconu și Stănescu au fost desemnați cei mai buni jucători ai turneului, primind titlul de Tissot MVP și câte un ceas 3x3 realizat de către marca elvețiană și oferit de către importatorul și distribuitorul oficial Albini Prassa.

Superbet Ploiești Streetball a adunat la start peste 300 de participanți la toate categoriile de vârstă, aproape 70 dintre ei fiind premiați. La rândul lor, spectatorii prezenți la eveniment au intrat în joc, cei mai îndemânatici fiind premiați în concursurile organizate de-a lungul celor două zile de eveniment. Superbet, partenerul principal al competiției a pus la bătaie zilnic câte 250 de lei în cadrul concursului Lucky Shot, dedicat doar celor care nu erau înscriși și în competiția oficială.

O prezență inedită în cadrul turneului a fost naționala de baschet a Arabiei Saudite, aflată în cantonament la Ploiești. De pregătirea fizică a saudiților se ocupă începând din această vară Cosmin Radu, un fost participant la turneele Sport Arena Streetball. Saudții se află în cantonament în România, într-o acțiune organizată de către Ionuț Georgescu și Ionuț Urzeală, foști colegi în echipa de management a celor de la Asesoft Ploiești.

Majoretele Ploiești Dancers și componentele Școlii de Dans Vogue au înfierbântat și mai mult atmosfera într-un week-end cu adevărat torid, contribuind din plin la spiritul urban al evenimentelor de baschet 3x3, care implică nu doar sport ci și muzică, dans și multă distracție în aer liber.

Superbet Ploiești Streetball a fost organizat cu sprijinul AFI Ploiești și susținut de către Superbet – naming partner, Tissot – official timekeeper, Nike – elite partner, Horizon, sport-loft.com, Douglas, Nerf, Artsani, Cora, Starbucks, TUI, World Class, Expert Beauty, Salad Box, McDonalds și Ideal Board Games – event partners. Powered by Kiss FM.

Pentru mai multe amănunte despre evenimentele Sport Arena Streetball și pentru fotografii și video de la evenimente urmăriți-ne pe Facebook, Instagram și YouTube @SportArenaStreetball și pe site-ul oficial: 3la3.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate