Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alba Iulia se impune fără probleme la Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
28.02.2015

În ultima etapă din sezonul regulat, într-un meci disputat la ora prânzului, CS Universitatea Alba Iulia a învins în deplasare, la Craiova, formația locală SCM CSS cu scorul de 88-53, pe sferturi 10 – 24, 16 - 26 ,12 – 19, 15 – 19.

Formația craioveană a terminat sezonul regulat pe locul 13 cu un bilanț de 3-23 și va juca în prima fază din play-out în compania celor de la Nova Vita Tg. Mureș. Alba Iulia se situează la finalul primei părți a campionatului pe locul 4 și se va duela în play-off cu CSBT Alexandria.

Pentru Craiova, Irina Moțățeanu a totalizat 15 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive, Marija Radovic a terminat meciul cu 13 puncte și 5 recuperări, iar Adina Pop a pus pe tabelă 10 puncte și 2 recuperări. În replică, de la oaspete, Laris Toma a realizat double-double cu 11 puncte și 10 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!