Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și CSU Sibiu debutează cu victorie la Memorialul Tordai

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
25.08.2016

 

Prima zi a Memoriarului Tordai de la Sibiu s-a încheiat cu victoria echipei gazdă în fața celor de la Dinamo București, scor 83-74. În prima partidă din cadrul turneului, dintre  BCM U Pitești și CSM U Craiova, scorul final a fost 73-69 în favoarea jucătorilor lui Hristu Șapera.

BCM U Pitești și CSM U Craiova au deschis cea de-a 8-a ediție a Memorialului Tordai. Piteștenii au câștigat primul sfert (24-12) și au continuat să domine, adjudecându-și și sfertul al doilea (41-30). Baschetbaliștii lui BCM U Pitești au condus cu 10 puncte diferență și după secvența a treia (55-45), ultimul sfert fiind mai echilibrat. Craiova a dat semne de revenire, însă baschetbaliștii lui Hristu Șapera au reușit să își păstreze avantajul, câștigând prima partidă din cadrul turneului amical de la Sibiu cu 73-69.

În cea de-a doua partidă s-au duelat echipa gazdă, BC CSU Sibiu și CS Dinamo București. Gazdele au început în forță partida, dar au pierdut din ritm pe parcurs și la finele primului act s-au văzut conduse cu 25-20. Partida s-a menținut echilibrată, Dinamo intrând la pauză cu doar un punct avantaj: 42-41. Oaspeții s-au desprins mai mult în penultimul act, când au condus cu 67 la 59, dar formația gazdă a reușit să întoarcă scorul în favoarea ei în ultimele minute de joc. Galben-albaștrii au fost mult mai ofensivi și au reușit să marcheze 24 de puncte, față de doar cele 7 marcate de piteșteni în ultimele 10 minute. Echipa lui Dan Fleșeriu a debutat cu dreptul în cadrul Memorialului, câștigând cu 83-74.

Mâine sunt programate alte două partide în cadrul turneului. CSM CSU Oradea joacă cu BCM U Pitești de la ora 17, iar BC CSU Sibiu cu BC Mureș Tg. Mureș de la ora 19.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!