Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon: "Va fi o provocare grea pentru noi"

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.02.2014

Daniel Dillon, jucătorul celor de la CSM Oradea, prefațează partida de sâmbătă pe care echipa sa o va disputa pe terenul celor de la Gaz Metan.

Meciul cu Mediaș va fi o provocare grea pentru noi. Ei au jucători talentați, care ne pot cauza probleme. Deși au pierdut câțiva jucători datorită unor accidentări, vom trata acest meci cu cea mai mare importanță. Cei doi americani Shiloh și Kemp sunt principalele arme a adversarilor, așa ca dacă îi vom opri va fi benefic pentru noi, a declarat Dillon

În acest sezon, Dillon a evoluat în 16 meciuri, reușind medii de 11.9 puncte, 2.9 recuperări, 4.4 pase decisive și un indice de 13.6 la eficiență.

Meciul are loc sâmbătă 15.02, cu începere de la ora 16:15 și va fi transmis în direct de DigiSport.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!