Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Derby de Oltenia” - SCM Craiova trece de Energia Rovinari la două puncte diferență

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2014

Liga Națională

Etapa XVIII

87-85

Sala Polivalentă Craiova

11-7 Statistică 10-8

SCM Craiova a trecut de Energia Rovinari în „Derby de Oltenia” cu 87-85 (25-21, 21-23, 17-18, 24-23), la capătul unui meci extrem de disputat. Partida dintre cele două formații oltene a contat pentru cea de-a 18-a rundă din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Milan Nisic, antrenorul Craiovei, a început partida cu un prim cinci format din S. Sokk, L. Seals, M. Kovac, B. Popescu și J. Tyler, în timp ce Florin Nini a replicat prin G. Watson, P. Troupe, L. Darby, K. Kakaroudis, respectiv E. Jazvin.

Chiar dacă partida din Polivalenta din Craiova a început cu cele două formații mergând umăr la umăr, la jumătatea primului sfert, gazdele de la SCM aveau un avantaj de 5 puncte pe tabelă, scor 17-12. Până la capătul primelor 10 minute de joc, cele 5 puncte diferență s-au făcut 4, amfitrionii terminând sfertul cu un parțial de 25-21. Gorjenii au început cursa de urmărire a adversarului, reușind să egalaze situația de pe tabelă la 33, după 4 minute trecute din actul secund al confruntări. Cu aproximativ 2 minute înainte de pauză, scorul era în continuare egal, 41-41. Porter Troupe este faultat pe o aruncare de la mare distanță, având astfel la dispoziție 3 libere. Americanul Energiei le-a fructificat pe toate 3, scorul în acel moment fiind 41-44. La faza imediat următoare, Stenn Sokk restabilește din nou echilibrul pe tabela de marcaj după o aruncare de după linia de 6.75 metri, 44-44. În cele din urmă, cu ajutorul a 2 libere marcate de Bogdan Popescu, amfitrionii intră la vestiare în avantaj 46-44. 

Porter Troupe deschide lista marcatorilor reprizei a 2-a cu un „lay up” reușit în primele 7 secunde ale sfertului 3, scor 46-46. Însă, treptat, gazdele din Craiova au reușit să depășească avantajul minim consemnat pe tabelă în minutele anterioare, ducând scorul la 57-53. În cele din urmă, baschetbaliștii pregătiți de Florin Nini și-au adjudecat cea de-a 3-a secvență a partidei cu un parțial de 18-17, însă, tot craiovenii se aflau la timona jocului, tabela înregistra înaintea sfertului decisiv 63-62, iar ultimele 10 minute din derby-ul Olteniei se anunțau incendiare. Uriașul James Tyler înscrie primele puncte ale celui de-al 4-lea act, iar în replică, Troupe marchează de la mare distanță, restabilind din nou egalitatea 68-68. La jumătatea sfertului, formația organizatoarea și-a mărit ecartul la 5 lungimi, 75-70, iar după un alt minut și jumătate avantajul a crescut la 7 puncte, 79-72. Cu 2 minute rămase din timpul de joc, SCM-ul din Craiova părea că se distanțează în învingătoare, având 84-76 în fața Energiei Rovinari. Însă, gorjenii au ținut să ne amintească că această partidă este un derby al Olteniei, reușind treptat să egaleze situația la 85, cu doar 10 secunde înainte de final. Totuși, într-un final, Travis Bureau marchează 2 puncte prin care aduce victoria echipei sale, scor 87-85. 

Punctele victoriei craiovene au fost marcate de T. Bureau 19 (11 rec), L. Seals 19, J. Tyler 14 (9 rec), S. Sokk 11 (10 p.d.), M. Kovac 10, B. Popescu 6, A. Căpușan 4 și P. Babic 4. De cealaltă parte, cel mai bun om al trupei lui Nini a fost L. Darby cu 23 de puncte, americanul fiind urmat de G. Watson cu 17 puncte (6 p.d.), N. Milosevic 14 (12 rec), P. Troupe 12, E. Jazvin 9 (7 rec), K. Kakaroudis 6, respectiv T. Karpelesz 4.

Odată cu această victorie, SCM Craiova a ajuns la cea de-a 11-a victorie stagională, având 29 de puncte acumulate, în timp ce Energia Rovinari are acum 28 de puncte la activ.  

*Foto: Facebook SCM U Craiova Baschet

30 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Felicitari Craiova !
    Un meci extrem de spectaculos, sunt convins ca a fost un show de gala, insa un veritabil chin de urmarit pe baza live-scorului :(

    Pacat sa nu s-au facut eforturi pentru a fi transmis macar pe Digi24 Craiova, insa nu suntem noi in masura sa dam indicatii si sfaturi privind afacerile cuiva. E ca si cum am vorbi singuri.

    Poate ne ajutati cei care ati avut privilegiul de a urmari de la fata locului acest spectacol cu un "overview" al acestei partide, remarcatii, faze interesante si puncte de turnura au fost si orice alte aspecte care nu se pot citi prin intermediul box-score-ului.

    Am vazut ca va cam trecura glontul pe la ureche la faultul lui LeVar la Darby pe aruncarea de 3P, iar la ultima faza Sock i-a pus capac lui Watson (!?). Ce final nebun ...

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Craiova
      Chiar asteptam o cronica sanatoasa si hotarata, de la amicul Buzestii ca se pricepe! A, si sa nu uit, "namila" :))

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • SCM "U" Craiova ValiM:

      Filmari
      https://www.facebook.com/SalaPolivalentaCraiova aici puteti urmari putin din ceea ce s-a intamplat asta seara... sunt vreo 3 filmulete

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    meci tare
    Cu 1min si 50sec aveam 8 puncte in fata;84-76.Cu 12sec inainte de final era 85-85,asta datorita a doua atacuri pierdute de Sokk si unul de Seals.Aici poate ca a fost mana lui Nisic sau nu,nu stiu,dar a fost lasat Bureau cu spatiu mult unu la unu si 87-85.Era sa fie Sokk in locul lui Maric ca sa avem un inlocuitor la comanda in pierderea meciurilor pe final.Oricum felicitari baietilor ca s-au mobilizat exemplar,pentru ca au intalnit o nuca tare,cu galerie de 200 de persoane venite la Craiova(noi nu avem asa ceva)dar per total prin comportamentul publicului craiovean s-a vazut cine e sefu."Ne trecu" glontul pe la ureche!!!

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Bureau
    Era sa uit.Am vazut in seara asta cel mai frumos "monster dunk"vazut de mine in campionatul romanesc.Felicitari Trevis!!!!!!!!!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cocosila :

    De ce nu a fost televizat?
    Au fost 4 faulturi pe aruncari de 3 puncte. Tare ciudat. Foarte atenti arbitrii.

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cocosila :

    De ce nu a fost televizat?
    Au fost 4 faulturi pe aruncari de 3 puncte. Tare ciudat. Foarte atenti arbitrii.Toate pt. Energia.

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Superb!
    Acesta ar fi cuvantul care ar defini inclestarea din Polivalenta,un joc entuziasmant si dramatic,pentru spectacolul sportiv ambele echipe meritand ovatii!Inca o data RUSINE DIGI,pentru ca ati privat multii iubitori de baschet din tara de un meci de mare atractivitate!
    Revenind la desfasurarea ostilitatilor in fata celor 3500 de spectatori,cu o galerie gorjeana superba,de 500 de fani,ca sa intelegeti spectaculozitatea intalnirii,as compara-o cu meciul revansa Froch-Kessler,un meci cu garda jos si-n care a existat numai ofensiva,dpdv defensiv ambele echipe ramanand datoare,dar sunt iertate prin prisma spectacolului oferit.
    Din punctul meu de vedere s-a facut o mare greseala intrandu-se in stilul de joc aproape exclusiv ofensiv al gorjenilor,si,daca n-am fi avut cativa jucatori cu valoare individuala ridicata,deznodamantul putea fi unul nefericit pentru noi.Am condus tot meciul,s-a jucat cu cel putin o viteza in plus fata de media campionatului,am cazut fizic pe final,si era sa revedem cosmarul Oradea sau Gaz Metan,caci cu cca 2 minute inainte de final am avut avantaj 8 puncte,risipit apoi incredibil,ca un fum.
    Mi-a placut foarte mult Watson de la gorjeni,foarte bine secondat de noul venit Milosevic,bun si Darby,dar a facut si multe greseli.De la noi foarte buni Bureau,LeVar si Sokk,desi Sokk ne-a bagat inima-n gat cu 2 TO in ultimul minut...Omul meciului,evident Travissss Bureauuuuuuuuu!El realizand si faza meciului,la un alley up dat stramb,exagerat de puternic si de sus,si numai zburatorul american stie cum a putut sa agate mingea si s-o ingroape in cos!FABULOS,efectiv a creat senzatia ca a coborat cu planorul din tavanul salii,coechipieri sai facandu-si cruci dupa aceasta finalizare!Namila a inceput debordant,10 puncte in 12 minute,fiindca atunci cand e angajat corect este imposibil de oprit,dupa care s-au gandit colegii sa-l lase sa-si faca jocul in aparare,remarcandu-se prin recuperari si capace cu nemiluita iarasi.In atac a obosit,dar nici nu l-au mai jucat cum trebuie,insa si-a facut treaba cu brio.N-a fost ziua lui Kovac,insa se va revansa la Cluj,iar Bogdan Popescu cred ca e foarte iubit de cei 3 fluierasi de azi,care i-au turnat cu mare generozitate greselile personale.Babic util,bun defensiv,il asteptam sa ne arate calitate,fiindca are,dar e inca nepus la punct cu pregatirea.
    Din pacate insa jocul de echipa inca scartaie,din punctul meu de vedere inca prea mult ne bazam pe valoarea si rezolvarile individuale ale unor jucatori,dar nu mai dezvolt,ca sa nu mai dau apa la moara...
    Si,din nou,la mare inaltime,MARIA SA PUBLICUL,cu un aport major la victorie!

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Las ca va invatam noi minte la Cluj :)) . Glumesc, felicitari oricum! Daca cumva ajungi la Cluj poate facem o poveste la pauza :D ! Daca gasesti faza acea fabuloasa pe undeva ai onoarea sa ne faci si nou cinste cu ea!

      Seara faina!

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @ARM
      Multumesc,prietene!De fapt cu Travis mai este o faza UNICAT,cos stand in fund pe parchet,e pe youtube.Sigur ca doresc revansa,am pierdut nemeritat in tur,dar din pacate nu pot veni,sunt la o nunta.Imi va face placere sa ne intalnim si sunt convins ca se va intampla asta in viitor,sanatosi sa fim!

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Multumiri
      Expertilor nemultumiti de cele relatate de mine,unul dintre ei cu siguranta nici nu a vazut meciul,am avut multa dreptate cand am spus la momentul cuvenit ceea ce am spus!

      cu 10 ani în urmă (17.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    TRAVIS B
    http://youtu.be/Ntll3DFeQo4

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    istoria se repeta ARM :)
    Liga Naţională: “U” Mobitelco – SCM Craiova 77-86

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Nu stiu ce vrei sa spui, mesajul meu era strict pentru Buzestii si nu dorea sa insulte pe nimeni! Mi-am permis o gluma pentru ca stiu ca este un moment prielnic pentru asta si stiu sigur ca intelege o gluma!

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @ARM
      Stai linistit,nici el nu te-a atacat,e absolut ok.

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Ok, mltam fain, am crezut ca ne-am inteles ca nuca cu peretele :P

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    DIGI...
    CHIAR NU E POSIBIL...SA SE REALIZEZE O EMISIUNE DESPRE BASCHET SAPTAMANAL LA UNUL DIN CELE 3 POSTURI ??? AR PUTEA EMISIUNEA SA SE NUMEASCA "TOTALBASCHET" SI EVENTUAL SA FIE REALIZATA IMPREUNA CU SITUL...DESPRE LIGA NATIONALA...PACAT CA O TELEVIUNE CARE DIFUZEAZA ATATEA MECIURI DIN BASCHET...NU ARE SI O EMISIUNE CARE SA PROMOVEZE BASCHETUL !!!

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      digi = interese
      Stati sa vedeti dupa ce reincepe liga 1, cate meciuri de baschet vor mai fi transmise....

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @James
      Corect,James!Am putea avea top ten-ul saptamanii,interviuri interesante,s-ar putea introduce si materiale privind sectorul juvenil(asta daca ne-ar interesa sa si construim ceva),ar fi loc de multe...

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Partea ascunsa
    Pentru mine acest meci a fost unul in care am vazut cum, pe fata, arbitrii vor sa faca legea.Daca pana acum am facut analize statistice am sa va prezint cateva curiozitati din zona....costumelor.Meciul cu Energia a fost unul in care s-au pus foarte multe presiuni......politico-mafiote.
    1.Inca de la inceputul meciului arbitrii au facut legea, B.Podar si A. Anica fluierand ca la Ansamblul "Maria Tanase", ma refer la faulturi impotriva Craiovei la aruncarile de la distanta ale jucatorilor de la Energia(au fost 4-5...foarte multe pentru un meci).Unul dintre acestea fiind la finalul meciului cand Darby a incercat sa arunce cu spatele la cos si arbitrul l-a recompensat cu 3 libere.A fost ca la fotbal.....tu cazi in careu ca dau eu penalty.
    2.In tribuna VIP se afla si Mister Ciurel(cei de la Energia stiu cine este...tatutzul) si Mister Manda (politician)care se "obosisera" sa vina pentru prima data in Polivalenta (De ce oare? De ce oare?....vorba cantecului).
    3.Inaintea inceperii sfertului 3(aproape de sfarsitul pauzei),acest mare arbitru, Podar, a mers la banca celor de la Energia pentru a dialoga cu mangerul lor (Florin Gusatu cred).Discutia a fost asa de interesanta incat Podar nu mai pleca de la banca, desi jucatorii erau pregatiti sa inceapa meciul.(love forever).
    4.De ce Digi nu a transmis meciul (acuzand probleme tehnice)? Mai devreme, la 14.30, fusese transmis meciul de volei masculin dintre SCM Craiova-Arcada Galati pe .....DigiSport 2 (curios...).
    Nu contest ca Energia nu are jucatori de valaore dar in Polivalenta au venit cu temele facute: politicul alaturi,"tatuzu cu banutzu","fluierasii" si ei arvuniti.... Mare a fost victoria si bucuria baietilor nostrii pentru ca au invins "sistemul"....(orice faceau fluierau impotriva lor).Felicitari baieti!Cinste voua!Hai Craiova!

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    • YMCA alin67:

      teoria conspiratiei
      Dl Ciurel a venit la Craiova ca suporter al Energiei si iubitor de baschet, nicidecum ca om politic.Teoria conspiratiei a avut mare succes cu Mel Gibson in rol principal, cu tine nu stiu daca ar avea. Daca tu te plangi de arbitraj ar putea insemna ca ai vazut alt meci sau ai avut ochii (sau mintea) incetosata. Olaru a dovedit inca o data ca este un mare hot, Podar este un lacheu marunt, iar Anica nu mai are ce cauta in arbitraj, fiind complet depasit de viteza tot mai mare din acest sport. Daca arunci la cos chiar si cand esti cu capul in jos si picioarele in sus si esti faultat, trebuie sa se acorde libere. Pacat ca nu apare si un video cu ultima faza, cand Sokk a sarit pe Watson si i-a blocat mainile pe aruncare. Meciul a fost excelent, tensionat si echilibrat,un spectacol care justifica dragostea tot mai mare a romanilor pentru acest sport (nu e valabil si pentru cei de la DIGI, care probabil nu pot dormi linistiti daca nu vad -de exemplu- un pasionant si capital Sassuolo-Bologna, incheiat cu un incredibil 0-0). A fost un adevarat derby. Nu pot spune ca arbitrii au decis castigatoarea,dar cu siguranta au oferit acel 5%, poate ceva mai mult, gazdelor (poate daca erau la Tg-Jiu era invers). Apropos, cei aproximativ 150-200 de suporteri ai Energiei au venit de la TG-JIU, nu de la Rovinari. Si referitor la alte discutii, DA, exista multi suporteri craioveni care injura ca la usa cortului, nu ca n-ar fi si in alte sali, dar probabil in Polivalenta fiind mai multi spectatori sunt si mai multe specimene de acest fel (am fost in polivalenta de cinci ori,si chiar si la amicale s-a intamplat asta). Atmosfera este per ansamblu foarte frumoasa,trebuie sa recunosc, asta si datorita imnului Craiovei Maxima, echipa si imn pe care si eu le-am iubit de mai bine de 35 de ani.

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      @alin67
      Singurul lucru pe care mi-l reprosez la comentariu este folosirea cuvantului "mafiote" in rest prea multe coincidente aseara in Polivalenta ca sa nu duca la .....teoria conspiratiei.
      -Zona VIP,de la un timp, este populata numai de o anumita culoare politica,constatarea facuta de apritia Ciurel-Manda&comp este un fel de fratia partidului pentru imagine si interese (in cazul de fata play-off).
      -nu cred ca arbitrii ne-au acordat 5% ....poate -5%
      -pentru a vedea ce fault a facut Sokk iti ofer video eu si sa constati tu unde era cu bratele pe Watson : http://madalinutza.wordpress.com/2014/02/16/scm-u-craiova-energia-rovinari-87-85/
      -citeste,te rog, comentariul de mai jos facut de @Stiinta
      Cu toate acestea nimic nu-ti da dreptul sa ma jignesti,este opinia mea despre ce s-a inatmplata aseara in Polivalenta.

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    • YMCA alin67:

      jigniri si dreptate
      Imi cer scuze daca te-am jignit. Am vazut filmuletul si intradevar Sokk nu l-a faultat, rezultatul a fost corect. Raman totusi la parerea ca au fost multe decizii pro Craiova (si cateva in compensatie),printre care cele mai discutabile se refera la acordarea sau nu de abatere de 3 secunde la Tyler in conditiile in care acesta joaca 80% din atac la 1-2 metri de cos si este si foarte lent. Mult amintitele aruncari de 3 puncte penalizate sunt absolut firesti intr-un meci de baschet,mai ales cand o echipa se apara atat de agresiv (in sens pozitiv). Sunt multe dar nu imposibile. Ati castigat, deci de ce trebuie sa va plangeti voi de arbitraj daca suporterii echipei invinse nu o fac? Oricum, Energia este o echipa care rareori a avut parte de arbitraje care au ajutat-o sa castige (nu spun ca nu au fost). Altfel, desi sunt un suporter patimas, eu nu am strigat "hotii,hotii" si nici nu cred ca a fost justificata scandarea aseara.

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @mariussorin
    Nu am fost la meci, dar din ce am vorbit cu cei care au fost, a fost un meci foarte frumos si foarte disputat. oricare echipa putea castiga.Dar, prietene, nu baga batul prin gard...echipa noastra nu are partipriuiri cu arbitri, stai linistit...Nu stiu de ce ti se pare anormal ca finantatorul sa asiste la meci...Si sa sti ca iubitorii de baschet din Tg-Jiu tin cu ambele echipe din Oltenia

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      @realgorj
      Respect modul in carea iti spui parerea,respect faptul ca esti iubitor de baschet si ca sustii cele doua "OLTENCE" dar am vazut un arbitraj cum rar mi-a fost dat sa vad....de aici si suspiciunile. In.... rest sa auzim numai de bine dragul meu oltean.

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe jorginho :

    mariussorin
    claudiu manda, daca despre el e vorba, l-am mai vazut in polivalenta la meciuri, acum am vazut cativa politicieni locali tineri din jurul olgutei la meci. Faza cu darby la final faultat de levar, a fost faultat derby cu 1-2 secunde inainte sa arunce. 3 aruncari facute cadou de arbitrii. Intr-adevar cam multe faulturi s-au dat pt energia de la linia de 3p.

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    arbitraj
    Nici macar la meciul cu Asesoftul nu am avut parte de un arbitraju atat de ostil. Energia a fost ajutata de arbitrii sa ramana in joc pe o maniera de arbitraj horror. AM vazut meciurile trecute ale energiei, cu Cluj si Sibiu si am vazut cum Energia a pierdut meciurile si pe mana arbitrilor . Insa am ramas cu un gust amar vis-a-vis de ceea ce se intamplat ieri in polivalenta. Au fost pasi nesanctionati, au fost 4 faulturi la aruncari de 3 p ???????? hai sa fim seriosi . Iar prestatia teatrala prin care Darby a obtinut 3 libere in final de meci pe mine m-a facut sa imi pierd orice urma de respect pentru acest jucator . SI mi-a mai frapat o faza . In sfertul 4 galeria Energiei striga "hotii. hotii" . Fratilor , "impreuna pentru sportul oltean " si "hotii , hotii" nu prea se pupa .

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      incredibil
      Nu am vazut in viata mea asemenea hotie din partea arbitrilor,este inadmisibil sa dai 4-5 libere de 3 pt energia.Iar faza din ultimele 6 secunde cu darby a fost de porc.Darby chiar asta a cautat,numai ca eu m-am uitat foarte atent al faza si faultullui Le var a fost jos,nu pe aruncare,pt ca darby era cu spatele la cos.Sincer as vrea sa va zic, chiar daca am castigat, la final am dat binete brigazii de arbirii

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    greseli
    Scuze pentru greselile de ortografie, am scris cu nerv si in plus totalbaschet ar putea sa incerce un buton de edit :)

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    deplasare
    Nu a-ti simitit o frustrare ca au fost cca 200 de Tg-jieni la meci,iar noi nu mergem in deplasari.Haidetoi sa ne sustinem echipa in deplasari.Primul pas ar fi sa mergem la Pitesti pt ca este aproape,iar in play-off sa mergem oriunde.Echipa chiar are nevoie de aportul nostru si in deplasare

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!