Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "CSU Sibiu pornește ca favorită"

Paul Olar

Paul Olar
08.02.2014

"U"-BT Mobitelco primește mâine vizita formației CSU Sibiu, într-unul din cele mai interesante meciuri ale etapei cu numărul XVII din Liga Națională.

Înaintea acestui joc, Dorin Pintea participat la o conferință de presă în care a vorbit despre adversarii de pe Cibin.

"Este pentru prima data după foarte mulți ani în care echipa din Sibiu este una competitivă și pornește ca favorită în meciul de la Cluj, ea fiind și liderul campionatului. Sibiul este o echipă foarte bună și cu siguranță vor veni la Cluj cu dorința de a își continua șirul victoriilor. Și noi suntem pe o pantă ascendentă, ne dorim și noi la fel victoria, deci sigur va fi un derby al Ardealului foarte echilibrat și foarte disputat. Au adus jucători cu calități individuale foarte bune, iar antrenorul Miodrag Perisic a reușit să îi adune, să îi omogenizee și să creeze o echipă foarte bună. Încă nu s-a luat o decizie în legătură cu jucătorul nou, vom lua în următoarele zile. Cu această ocazie vreau să fac un apel tuturor suporterilor noștri, să vină să ne susțină în număr cât mai mare duminică seara  și ne-am dori foarte mult să ne încurajeze pe toată durată partidei indiferent de rezultat. Sper să vina în număr cât mai mare și la handbal și apoi să rămână și la meciul nostru." A spus Pintea, conform u-mobitelco.ro

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!