Stiri Cupa României Feminin

Florin Covaciu: „Sperăm într-un meci bun și în retur”

Paul Olar

Paul Olar
23.09.2014

Având calificarea în propriile mâini, baschetbalistele Universității Cluj-Napoca se deplasează la Craiova miercuri, 24 septembrie. Trupa de pe malul Someșului și-a adjudecat victoria în turul primei manșe, iar Florin Covaciu își dorește un rezultat asemănător.

Tehnicianul recunoaște că elevele sale au inaugurat partida de sâmbătă timorat, însă are încredere că situația se va schimba odată cu prezența baschetbalistei Annie Kassongo pe teren.

“A fost un pic mai greu la început, dar până la urmă a fost bine. Sperăm într-un meci bun și în retur și să putem să ne bucurăm de aportul lui Annie Kassongo, pentru care așteptăm cartea verde,” A precizat antrenorul, potrivit site-ului u-cluj.ro

Confruntarea dintre SCM CSȘ Craiova și Universitatea Cluj-Napoca are loc miercuri, cu începere de la ora 16:00. În jocul precedent, “alb-negrele” s-au impus cu 68-50.

*Foto: cotidiantr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii