Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Grevă japoneză” făcută de străinii lui Poli Iași

Eduard Popa

Eduard Popa
29.03.2018

poli iasi desfiintare

CS Poli Iași este aproape sigură de retragerea din Liga Națională. Fără susținerea autorităților locale, pe care cei din club se bazau la începutul sezonului, „Armăsarii” vor anunța cel mai probabil că se vor retrage din Liga Națională.

Astfel, partida dintre Phoenix Galați și Poli Iași, încheiată cu victoria gălățenilor cu scorul de 109-72, s-ar putea să fie ultima partidă din acest sezon pentru elevii conduși acum de Branko Jorovic și Marcel Țenter.

„Băieţii au hotărât să-şi facă încă o dată datoria faţă de Iaşi şi să se prezinte la meciul de la Galaţi, urmând să aştepte ca vineri, în şedinţa Consiliului Local, să fie decisă susţinerea concretă a baschetului. Situaţia echipei se modifică de la zi la zi, deja începem să evacuăm jucătorii din apartamente şi încercăm să-i determinăm să accepte să fie mutaţi în cămin...”, a declarat Dorin Şchiopu, team-managerul formaţiei ieşene, pentru ziarulevenimentul.ro.

Ca o formă de protest față de aceste condiții, la Galați au jucat numai românii lui Poli Iași. Străinii au fost însă și ei prezenți la partidă, dar au refuzat să intre pe parchet.

Vezi albumul foto:

Așadar vineri vom afla sigur dacă Poli Iași se retrage sau nu din Liga Națională. Semnele nu sunt însă deloc pozitive.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!