Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic: „Dacă vom juca așa cum am jucat cu ei și pe teren propriu, putem câștiga”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
06.04.2016

CSU Sibiu joacă astăzi cu Steaua CSM EximBank ultima partidă din sezonul regulat. 

Deși crede că roș-albaștrii vor încerca să își ia revanșa după înfrângerea suferită în meciul de la Sibiu, câștigat de elevii lui Dan Fleșeriu cu scorul de 106-79, Igor Mijajlovic, coordonatorul de joc al lui CSU Sibiu spune că formația sa este capabilă să câștige și această dispută. 

„Este ultimul meci din sezonul regulat și pentru noi va reprezenta și o ultimă verificare înaintea play-off-ului. Nu  vreau să fac calcul legate de echipa pe care o  vom întâlni în play-off. Important este că ne antrenăm bine și ne pregătim mental pentru meciul cu Steaua și pentru cele din play-off. Mergem la Steaua să facem un meci bun și cred că dacă vom juca așa cum am jucat cu ei și pe teren propriu, putem câștiga. Probabil vor încerca să își ia revanșa după înfrângerea pe care au suferit-o în ultimul meci cu noi. Mă aștept la o reacție din partea lor, dar în același timp cred că putem să le demonstrăm de ce suntem capabili”, a spus Igor Mijajlovic.

Formația lui Claudiu Fometescu va termina sezonul regulat pe locul 1 dacă învinge diseară. În schimb, urcarea pe locul 5 a echipei lui Dan Fleșeriu, în cazul unei victorii cu Steaua, este condiționată și de rezultatul partidei BC Mureș Târgu Mureș - SCM U Craiova. 

Steaua CSM EximBank se joacă azi, de la ora 19:45. Meciul nu va fi televizat. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!