Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic: „Va fi unul dintre cele mai grele meciuri din deplasare”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.01.2016

CSU Atlassib Sibiu dă azi piept cu CS Energia Târgu Jiu, singura reprezentantă a baschetului românesc în cupele europene. Deși știu că îi așteaptă un meci greu, galben-albaștrii merg încrezători la Târgu Jiu, hotărâți să dea totul pe teren pentru a obține un rezultat pozitiv.  

„Meciul de sâmbătă va fi unul dintre cele mai grele meciuri din deplasare. Energia Tg. Jiu are o echipă foarte bună, cu mulți jucători în rotație. E posibil să fie obosiți, datorită ritmului în care au meciurile, dar cu siguranță vor fi foarte bine pregăti și pentru acest meci. Ei au făcut niște  modificări, au acum un alt antrenor  și cu siguranță toată lumea se așteaptă ca acest lucru să le dea jucătorilor un plus de energie. Pe noi nu ne privește însă acest lucru. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, ce putem face pentru a câștiga acest meci, pentru a juca bine cât mai multe minute”, a spus Igor Mijajlovic, coordonatorul de joc al lui CSU Atlassib.

CS Energia Târgu Jiu – CSU Atlassib Sibiu se joacă astăzi, de la ora 17:30 și va fi transmis în direct pe Digi Sport.   

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!