Stiri

“Melodrama” a luat sfârşit la Knicks

Eduard Popa

Eduard Popa
24.09.2017

carmelo anthony oklahoma

Perioada nefastă a lui Carmelo Anthony la New York Knicks a luat sfârşit. Superstarul a fost transferat de către franciza din "Big Apple" la Oklahoma City Thunder.

“Melo” a avut parte de o perioadă dificilă în ultimii săi ani în New York. Acesta a fost atacat de mai multe ori de managerul Phil Jackson în ultima stagiune. Chiar dacă “The Zen Master” a demisionat de la timona echipei, noul management a considerat că ar fi util un start nou pentru Carmelo.

Astfel, triplul campion olimpic a ajuns în curtea celor de la Oklahoma. La schimb Knicks i-a primit pe pivotul Enes Kanter şi extrema Doug McDermott.

Anthony va face echipă la Oklahoma cu alte două superstaruri: MVP-ul ligii, Russell Westbrook şi All-Star ul Paul George, adus tot în această vară la schimb pe Victor Oladipo şi Domantas Sabonis.   

După ce vara trecută l-a pierdut pe Kevin Durant, OKC reuşeşte în această perioadă de intersezon o campanie fabuloasă şi revine în elita Conferinţei de Vest. Rămâne de văzut însă dacă Thunder va avea banca necesară să se poată lupta de la egal la egal cu Golden State Warriors, Houston Rockets sau San Antonio Spurs.

De partea cealaltă Knicks pornesc oficial reconstrucţia francizei în jurul lui Kristaps Porzingis şi a lui Willy Hernangomez.

Carmelo Anthony a adunat în cariera lui 10 selecţii în All-Star Game, a fost de 6 ori selecţionat All-NBA, a câştigat trei medalii de aur la Olimpiade cu naţionala SUA (2008, 2012, 2016) şi este considerat unul dintre cei mai buni marcatori ai generaţiei sale. În 6 ani şi jumătate la Knicks, Melo a adunat 412 meciuri, cu medii de 24,7 puncte, 7 recuperări şi 3,2 pase decisive pe întâlnire. 

*foto: Bleacher Report

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!