Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „De luni uităm că suntem pe primul loc și ne concentrăm pe turneul 1-6”

Paul Olar

Paul Olar
26.02.2017

U-Banca Transilvania a încheiat perfect prima parte a sezonului regulat. Formația clujeană a contabilizat 16 victorii în 18 meciuri, ultimul succes venind sâmbătă, împotriva lui Dinamo. La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția băieților săi, care nu le-au dat nicio șansă terierilor.

"Mă bucur pentru această victorie, i-am felicitat pe băieți pentru că au abordat meciul profesionist, au avut intensitatea necesară de la începutul meciului, știam că dacă se va întâmpla așa, nu vom avea probleme în acest meci. Mă bucur că am avut ocazia să dau minute rezervelor, a fost un meci reușit pentru noi și mergem mai departe, de luni uităm că suntem pe primul loc și ne concentrăm pe turneul 1-6 unde, așa cum le-am spus și băieților, obiectivul meu personal este să câștigăm fiecare meci pe care îl jucăm! Barro a stat astăzi pentru că a fost singurul jucător care a evoluat în absolut toate meciurile de până acum, atât în cupele europene, cât și în campionat, am avut acum ocazia să îl odihnim întrucât Dinamo nu are jucători foarte mari, pivoți dominanți”, a declarat antrenorul, conform u-bt.ro.

Primul meci al lui U-BT în faza 1-6 va fi sâmbăta viitoare, la Oradea.

*Foto: Valentin Todea

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Silva
    Bravo pentru parcursul de pana acum. Urmeaza eventul! Haide U.

    cu 7 ani în urmă (26.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Silvasan
    Bravo pentru ce ai realizat până acum la echipă, e frumos să vedem că, confirmă și că antrenor. Felicitări și succes in continuare . Hai U-BT

    cu 7 ani în urmă (26.02.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Silva
    Bravo pentru ca ai reușit sa readuci baietilor bucuria de a juca baschet. Multumim pentru plăcerea de a va privi la fiecare meci și nu în ultimul rand pentru rezultate.

    cu 7 ani în urmă (26.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!