Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

`Monster game` pentru Dragoș Diculescu

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
17.12.2018

SCM Timișoara și-a luat revanșa în fața celor de la BCM U Pitești, scor 99-83.

Unul dintre cei mai tineri componenți ai lotului bănățean, Dragoș Diculescu, a făcut cel mai bun meci al carierei sale de senior. Tânărul a jucat 28 de minute, timp în care a adunat 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +22. Diculescu a marcat 4/5 de la 2 puncte (80%) și 3/4 de la 3 puncte.

În această ediție a LNBM, Dragoș a adunat medii de 4.9 puncte, 2.9 recuperări și 1.6 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +7.4 pe meci.

Diculescu vine de la CSM Steaua București, echipă pentru care a evoluat în sezonul 2017/2018 și alături de care a reușit să pună mână pe medaliile de argint în Liga Națională de Baschet Masculin. Diculescu a jucat în 14 meciuri pentru Steaua în stagiunea precedentă. În această vară, Dragoș Diculescu a participat alături de echipa României U21 la Campionatul European Divizia A și a avut medii statistice de 12.4 puncte, 6.3 recuperări 3.9 pase decisive în jocurile desfășurate la Chemnitz, Germania.

 

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!