Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic va conduce BC Timişoara în meciul contra CSU Sibiu.

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
29.11.2013

Partida de sâmbătă dintre BC Timişoara şi CSU Sibiu este una cu o încărcătură deosebită pentru bănăţeni, care vor fi conduşi de pe margine de Nenad Mandic, cel care a fost secundul lui Tudor Costescu şi de Cristin Bota, antrenorul echipei de U20.

Mandic a declarat că este conştient de momentul dificil prin care trece întreaga echipă şi că trebuie schimbat ceva pentru a reda încrederea jucătorilor în ei înşişi:

“Pentru mine este un moment dificil, sunt aici pentru a ajuta clubul şi jucătorii până când cei din club găsesc o soluţie nouă. Este dificil, dar vin după o pregătire bună făcută de Tudor Costescu. Trebuie să mergem mai departe, aşa e în sport. Trebuie să încerăm să schimbăm ceva în teren. Jucătorii şi-au pierdut încrederea după ultimele trei meciuri. Sper să fie un şoc pozitiv”.

Echipa sibiană vine la Timişoara cu un moral excelent, având 7 victorii consecutive, însă acest lucru nu are voie să îi sperie pe “lei”, care sunt obligaţi să învingă pentru a li se debloca salariile.

”E un moment foarte dificil pentru tot clubul, este o săptămână foarte grea pentru noi. Trebuie să ne pregătim bine, ne aşteptăm la un meci foarte dificil, Sibiul a jucat foarte bine, nu au mai pierdut niciun joc de la începutul lui octombrie, au zece victorii la rând, trebuie să jucăm cu încredere”, a mai declarat Mandic.

Disputa dintre cele două echipe va avea loc în sala “Constantin Jude” din Timişoara, sâmbătă de la ora 18:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!