Stiri

„Nu îmi pasă de părerea lui LeBron”

Eduard Popa

Eduard Popa
19.09.2017

kyrie lebron transfer boston

Kyrie Irving a făcut furori în această vară după ce a cerut să fie transferat de la Cleveland Cavaliers pentru a nu mai sta în umbra lui LeBron James. Superstarul și-a văzut dorința împlinită și, după câteva săptămâni de negocieri, Cleveland l-a transferat la rivala de conferință Boston Celtics.

Când a fost prezentat oficial la Boston Celtics, Irving a evitat întrebările care îl priveau pe LeBron și susținea că a luat decizia de a pleca de la Cleveland pentru a-și realiza întregul potential, iar cererea lui nu avea nicio legătură cu James.

Marți însă, într-un interviu pentru ESPN, Irving a trimis câteva săgeți către fostul său coleg de echipă, într-o discuție cu jurnaliștii Stephen A. Smith și Max Kellerman. O anumită secvență a fost destul de lămuritoare:

Stephen A. Smith: Ai vorbit cu Lebron James înainte ca tu și reprezentanții tăi să vorbiți cu patronii și să le spuneți că vreți să plecați?

Kyrie Irving: Nu.

Smith: De ce nu?

Irving: De ce ar fi trebuit să fac asta?

Smith: Păi dacă nu vorbești cu cineva, s-ar putea să creadă că ai o problem personală cu el.

Irving: Da.

Smith: Și nu îți pasă de acest lucru?

Irving: Nu.

Irving, de 4 ori All-Star, a ținut însă să facă și anumite precizări cu privire la dorința sa de a pleca de la Cavs:

„Nu cred că ești dator nimănui cu explicații cu privire la ce vrei să faci în viață. Nu am nimic personal cu nimeni de la Cavaliers sau cu organizația în sine. Iubesc Cleveland și ador timpul petrecut acolo. Doar că vine vremea când trebuie să te maturizezi ca individ, să iei o decizie și din acel punct nu mai e timpul să te uiți înapoi. Nu ai timp de sentimentele altora și neori trebuie să fii egoist când te hotărăști să faci ceva anume”, s-a mai destăinuit Kyrie Irving, potrivit site-ului nba.com.

Reamintim că „Uncle Drew” a ajuns la Boston Celtics la schimb pentru All-Star ul Isaiah Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic și first round pick-ul lui Brooklyn Nets din 2018.

Kyrie Irving a jucat timp de șase sezoane pentru Cleveland Cavaliers, cu 4 selecții în All-Star Game și un campionat câștigat în 2016. Kyrie a adunat 381 de meciuri, cu o medie de 21,6 puncte și 5,5 pase decisive pe întâlnire.

La Boston Celtics el va face echipă cu un alt All-Star transferat în acest sezon, Gordon Hayward de la Utah Jazz, cu pivotul Al Horford și cu tinerii Jaylen Brown și Jayson Tatum. 

*foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!