Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ronald Ross are înclinaţii spre muzică

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.10.2014

BCM U Piteşti are din acest sezon un baschetbalist ce şi... cântă. Şi chiar o face bine. Este vorba despre americanul Ronald Ross, cel care are 31 de ani şi este originar din New Mexico.

BCM U Piteşti şi-a luat pentru sezonul acesta baschetbalist cu înclinaţii spre muzică. Ronald Ross este omul de la BCM U Piteşti, care în afara partidelor, atunci când are timp liber se ocupă de muzică. Ross are melodii care mai de care mai interesante, iar pe toate acestea le puteţi vizualiza pe canalul său de youtube. Aici, Ross are o serie de melodii, iar în toate se observă faptul că americanul face o carieră foarte bună în planul muzical. Şi în baschet însă, aici unde se pricepe cel mai bine, Ross are CV bun. Americanul a venit la Piteşti de la echipa Appolon Patras din Grecia. În cariera sa, americanul muzician de la BCM U Piteşti a mai îmbrăcat tricourile echipelor BC Habikka, Maccabi Haifa, Artland Dragons, Mitteldeutscher BC şi Jolly.

Până acum, pentru BCM U Piteşti, Roland Ross are o medie de 10.3 puncte, 4 recuperări şi 5.5 pase decisive.

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    nu-i rea
    melodia nu e rea- comerciala dar simpatica-adica fata de puisor, panda urs si am nevoie de aer! Mult succes! Poate o auzim si in Sala Sporturilor din Trivale- sigur l-am impresiona pe Ross!

    cu 9 ani în urmă (30.10.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    ross
    melodia a fost pusa in sala....poate ar trebui mai des

    cu 9 ani în urmă (31.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!