Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

"U"-BT Mobitelco și BC Timișoara încheie etapa a IX-a

Paul Olar

Paul Olar
24.11.2013

Liga Națională

Etapa a-IX-a

Sala Sporturilor "Horia Demian"

Luni, ora 18:45 în direct la Digi Sport

5-3 Fișa meciului 4-4

"U"-BT Mobitelco și BC Timișoara își dau întâlnire luni, în Sala Sporturilor "Horia Demian", cu începere de la ora 18:45. Disputa reprezintă ultimul meci al etapei a noua și va fi arbitrată de o brigadă formată din Mircea Șerban, Ciprian Stoica, respectiv Dragoș Nicolae.

Băieții lui Dorin Pintea revin în propriul fief după două deplasări consecutive în sudul țării. Acum o săptămână, clujenii au fost învinși fără drept de apel pe terenul lui BCM Pitești, scor 92-77. Cu excepția lui Josh Sparks, autor a unei prestații excepționale, ardelenii nu au strălucit și au suferit în consecință cea mai drastică înfrângere de până în prezent. Totuși, "alb-negrii" și-au pansat rănile în partida împotriva codașei Farul Constanța și sunt hotărâți să înceapă o nouă serie pozitivă, trupa de pe malul Someșului ocupând locul patru în campionat.

Șase poziții mai jos se clasează BC Timișoara, formație aflată în reconstrucție. Având un antrenor nou, în persoana lui Tudor Costescu, bănățenii atacă play-off-ul, pe care nu l-au mai ratat de sezoane bune. "Alb-violeții" nu se regăsesc în actuala ediție a Ligii Naționale, din moment ce au pierdut jumătate din jocurile disputate. Evoluția modestă a fostei vicecampioane a dat motive de nemulțumire fanilor, însă conducerea a găsit o modalitate de a liniști apele pe Bega, organizând o întâlnire cu suporterii. Cu ocazia aceasta s-au lămurit problemele echipei din vest, care este dornică așadar de un rezultat pozitiv luni seara.

Aruncând o privire peste parcursul echipelor ce își vor măsura mâine forțele pe parchetul din "Horia Demian", se pare că "U"-BT Mobitelco pleacă ca favorită. Totuși, statisticile din trecut indică o întâlnire deschisă oricărui deznodământ.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!