Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

”U” Cluj-Napoca primește vizita celor de la Phoenix Galați

Valentin Todea

Valentin Todea
20.10.2017

În al doilea meci de pe teren propriu din acest sezon, Universitatea Cluj-Napoca întâlnește formația Phoenix Galați. Partida din etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Feminin va demara sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Clujencele au câștigat ultimul meci disputat, în deplasare cu FCC ICIM Arad, scor 62-71, din etapa a doua. Disputa cu CS SCM Timișoara din runda a treia a fost amânată pentru o dată ulterioară. De celalaltă parte, gălățencele au cedat acasă în ultima partida jucată, scor 69-82 în compania celor de la ACS Sepsi SIC.

Din cele 12 confruntări anterioare, Clujul a câștigat 5 în timp ce Phoenix și-a asigurat victoria de 7 ori. Ultimul meci câștigat de gruparea din Galați pe terenul trupei de pe Someșul Mic a avut loc în martie 2016, scor 76-85.

Alexandra Stan, Cosmin Prișcă și Alexandru Stamate vor fi arbitrii acestei confruntări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!