Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnauotvic: “Am jucat deștept. Nu excepțional, dar deștept”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.03.2014

Vladimir Arnauotvic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru Total Baschet imediat după încheierea partidei cu CSM Oradea. Echipa sa a învins cu scorul 79-66 echipa bihoreană. După acest succes CSU Asesoft Ploiești se instalează în fotoliul de lider al clasamentului. „Dado”, așa cum este alintat, a declarat următoarele:

"Mă bucur că am controlat tot meciul. Am făcut niște greșeli și am avut câteva căderi dar am jucat deștept, nu excepțional dar deștept. Oradea a jucat fără Franklin, o problemă acolo pentru ei dar noi am jucat exact cum am pregătit meciul. Băieții au ascultat, au făcut tot ce le-am cerut la antrenamentele din această săptămână și sunt mulţumit de victorie."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!