Stiri Vulturi

„Vulturii” au început cantonamentul la Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
18.02.2018

romania preliminarii mondial 2019

Echipa națională de baschet masculin a României s-a reunite astăzi la Cluj-Napoca pentru cea de-a doua fereastră din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2019.

Elevii lui Zare Markovski vor efectua un cantonament de 4 zile la Cluj-Napoca, în perioada 18-22 februarie, urmând ca apoi să facă deplasarea la Zadar, pentru meciul cu Croația din 23 februarie. Apoi, pe 26 februarie România va primi la Cluj-Napoca vizita Italiei. Ambele partide se joacă la ora 19:00 și sunt transmise în direct la DigiSport.

Lotul convocat de Markovski, Mihai Silvășan și Hristu Șapera este următorul:

Fundași: Giordan Watson (U-BT Cluj-Napoca), Georges Darwiche (CSM Steaua), Mirel Dragoste (CSU Sibiu), Nandor Kuti (U-BT Cluj), Andrei Mandache (CSM CSU Oradea)

Extreme: Amedeo Casale (Dinamo), Mihai Măciucă (Phoenix Galați), Bobe Nicolescu (CSM CSU Oradea), Radu Paliciuc (CSU Sibiu)

Extreme forță/pivot: Emanuel Cățe (CB Prat), Alex Olah (ZZ Leiden), Rolland Torok (U-BT Cluj-Napoca), Iulian Orbeanu (SCM U Craiova), Ionuț Berceanu (SCM U Craiova), Titus Nicoară (BCM U Pitești).

Din lotul convocat de staff-ul tehnic al naționalei mai făcea parte și Vlad Moldoveanu. Din păcate, internaționalul român a suferit o accidentare la genunchi și va rata tot restul sezonului.

După 2 etape, România și Olanda au o victorie și o înfrângere, Italia 2 victorii și Croația 2 înfrângeri. Reamintim că primele trei clasate se califică pentru faza a doua din campania de calificare FIBA World Cup 2019.

*foto: fiba.basketball  

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    baciu si/sau dragusin nu?
    adica no, nu sunt ei cei mai tari pivoti dar totusi au talie de pivot si au si ceva mai multa experienta decat cate sau olah. torok si nicoara sunt 4 dupa parerea mea iar de Orbeanu si Berceanu nu stiu prea multe dar di nou, nu cred ca sunt peste baciu sau dragusin.

    cu 6 ani în urmă (19.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!