Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

10 meciuri consecutive fără ratare de la libere pentru Boris Lalovic

Paul Olar

Paul Olar
08.04.2014

"U"-BT Mobitelco nu a întâmpinat emoții și a surclasat sâmbătă pe Farul Constanța. Ardelenii s-au impus cu scorul de 103-68, iar datorită adversarului facil, o serie de baschetbaliști ai lui Pintea au avut șansa să se remarce.

Pe lângă tinerii componenți ai grupării de pe malul Someșului, o prestație bună a reușit și Boris Lalovic. Pivotul ex-iugoslav a petrecut pe parchet 15:38 de minute, perioadă în care a contabilizat 4/5 din interiorul semicercului, respectiv 3/3 de la nivelul liniei de libere, pentru un total de 11 puncte.

"Lale" și-a trecut în cont alte 5 recuperări și o pasă decisivă, statisticile sale formând un indice al eficienței de 14. Interesant este însă faptul că Boris nu a ratat o aruncare liberă în ultimele 10 partide din Liga Națională.

Citiți și: Exemplu de precizie

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!