Stiri Acvile

14 „Acvile” convocate pentru dubla cu Finlanda și Slovenia din februarie

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.01.2018

Federația a publicat astăzi lista cu jucătoarele convocate pentru cele două partide ale naționalei de senioare din luna februarie. România va întâlni, în deplasare, Finlanda și Slovenia în calificările pentru întrecerea continentală din 2019. Selecționerul Dragan Petricevic a chemat 14 jucătoare:

Gabriela Mărginean (AGU Kayseri Spor Kulubu - Turcia)

Ashley Walker (Umana Reyer Venezia - Italia)

Sonia Ursu (1KS Sleza Wroclaw - Polonia)

Elisabeth Pavel (ZTE NKK - Ungaria)

Nora Demeter (PEAC-Pecs - Ungaria)

Annemarie Godri-Părău (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)

Ancuța Stoenescu (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)

Tunde Kilin (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)

Teodora Neagu (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)

Ioana Ghizilă (Universitatea Cluj-Napoca)

Irina Părău (NBS Cluj-Napoca / Universitatea Cluj-Napoca)

Dora Ardelean (CS SCM Timișoara)

Gabriela Irimia (Olimpia Brașov)

Alexandra Dumitrache (Olimpia Brașov)

Pe listă apare un singur nume nou: Nora Demeter. Sportiva ce va împlini 20 de ani în această lună este convocată în premieră la echipa de senioare. Cea mai mare absență din această listă este cea a Claudiei Pop, care nu a jucat nici în precedentele două partide. La precedenta acțiune au fost anunțate 17 sportive cu o lună înainte de startul campaniei de calificare pentru europeanul din 2019.

Reunirea „Acvilelor” este programată pentru 4 februarie, în capitală. Tricolorele vor juca în 10 februarie la Helsinki, de la ora locală 14. Finlanda este ultima în grupa E, tot fără victorie. După patru zile România va întâlni din nou Slovenia, echipa de pe locul doi, cu maximum de puncte. Meciul se va juca la Celje, de la ora locală 19. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!