Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

17 double-double pentru Judit Kajdacsi în actuala stagiune

Paul Olar

Paul Olar
17.03.2014

Judit Kajdacsi s-a remarcat cu o nouă prestație bună în Liga Națională de baschet feminin. Experimentata sportivă a contribuit din plin la succesul Universității Cluj-Napoca, pivotul totalizând 10 puncte, 15 recuperări, 2 pase decisive și tot atâtea intercepții.

Fosta jucătoare a lui Sepsi Sic a petrecut sâmbătă 35:30 de minute, perioadă în care a avut 5/7 din interiorul semicercului, statistica sa formând un indice al eficienței de 21. Astfel, Kajdacsi a ajuns la al 17-lea double double din actualul sezon.

Totodată, Judit a stabilit recordul stagional la recuperări cu ocazia confruntării împotriva Phoenix-ului din Galați.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!