Stiri

34 de puncte înscrise de Kevin Love într-un singur sfert

Paul Olar

Paul Olar
24.11.2016

Kevin Love a explodat în ultimul meci disputat de Cleveland Cavaliers. Campioana NBA a învins miercuri noapte pe Portland Trail Blazers, cu 137-125, iar baschetbalistul amintit a reușit nu mai puțin de 34 de puncte în sfertul inaugural.

Practic, fostul internațional american a fost de neoprit, contabilizând 8/10 de la mare distanță și ¾ din interiorul semicercului. În plus, Kevin și-a continuat recitalul de la nivelul liniei de pedeapsă.

Love a terminat partida cu 40 de puncte marcate și a fost aproape să doboare recordul lui Klay Thompson, care a izbutit 37 de puncte pe parcursul unui sfert.

Iată și reușitele campionului NBA:

*Foto: cleveland.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!