Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

5 puncte avantaj pentru Gaz Metan la pauza meciului cu CSM Oradea

Paul Olar

Paul Olar
15.02.2014

La pauza meciului dintre Gaz Metan Mediaș și CSM Oradea, scorul este de 41-36 în favoarea gazdelor.

Cu 10 puncte și 9 recuperări, Slavisa Bogavac este principalul realizator al trupei lui Marcel Țenter. Sportivul ex-iugoslav este secondat de către Kyle Shiloh, autor a 10 puncte și 4 recuperări, iar Willie Kemp s-a remarcat cu 7 puncte și 2 pase decisive.

De partea cealaltă, Will Franklin are 11 puncte, 3 recuperări și un assist, pe când Vujadin Subotic a contabilizat 9 puncte și o pasă decisivă. O prestație bună are și Daniel Dillon, australianul reușind 4 puncte, tot atâtea recuperări și o pasă de coș.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Sunt doar 5 puncte :P

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!