Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu, la sosirea în Grecia: „Sunt foarte entuziasmat de noua provocare apărută în cariera mea”

Vlad Moldoveanu, la sosirea în Grecia: „Sunt foarte entuziasmat de noua provocare apărută în cariera mea”

În urmă cu mai bine de două săptămâni, site-ul nostru anunța faptul că Vlad Moldoveanu va juca în Grecia, în ediția 2019/2020. Acesta a semnat un contract de un an cu Ifaistos Limnou, o echipă de tradiție din campionatul elen.

Conform site-ului oficial al echipei din Lemnos, Moldoveanu este primul străin care a ajuns în Grecia. Acesta a și oferit o declarație prin care se arată entuziasmat de alegerea făcută, așteptând cu nerăbdare startul sezonului.

Sunt foarte entuziasmat de noua provocare apărută în cariera mea, cea de a juca pentru Ifaistos Limnou. Am jucat de două ori împotriva lui Panathinaikos, în Euroligă, și știu că liga greacă este foarte competitivă. Deja am fost informat de cei din echipă că anul trecut toate meciurile au fost sold-out și asta mă bucură. De-abia aștept să locuiesc în Lemnos și să am parte de această atmosferă extraordinară. Împreună cu restul coechipierilor vom încerca să ducem echipa și mai sus. Așa cum ne este motto-ul, suntem 'flămânzi de mai mult'”

În anul competițional 2018/2019, Vlad Moldoveanu a făcut parte din lotul lui U-BT Cluj-Napoca, însă a ratat mai bine de o jumătate de sezon, din cauza mai multor probleme de sănătate.

*foto: ifaistoslimnoubc.gr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!