Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

A.Peticǎ: “O partidǎ cu Asesoft este una grea pentru orice echipǎ din campionat.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
21.02.2013

Vineri, 22 februarie, CS Dinamo primeşte vizita campionilor en-titre, CSU Asesoft Ploieşti. Despre aceastǎ partidǎ am stat de vorbǎ cu Andrei Peticǎ, care ne-a declarat cǎ nu trebuie sǎ se lase intimidaţi de adversar.

“O partidǎ cu Asesoft este una grea pentru orice echipǎ din campionat, însǎ noi nu avem nimic de pierdut şi nu trebuie sǎ ne intimideze adversarul, trebuie sǎ ne jucǎm şansa ca în orice meci. Eu mǎ aştept sǎ facem un meci la fel de bun ca şi cel cu Miercurea Ciuc şi sǎ arǎtǎm ca o echipǎ unitǎ şi sǎ nu ne dǎm la o parte, asta fiind şi cheia succesului nostru cu harghiţenii. Dacǎ repetǎm asta, putem face un meci bun cu Asesoft. Despre meciul cu BC Timişoara nu pot sǎ zic decât cǎ am fost dominaţi la capitolul recuperǎri, mai mult de atât nu cred cǎ e de spus.”

Foto: Rǎzvan Pǎsǎricǎ (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!