Stiri Cupa României Masculin

ABC Athletic Constanța și ACS Târgu Jiu, victorii clare pe teren propriu în prima manșă din Cupa României

Eduard Popa

Eduard Popa
27.09.2018

constanta rapid baschet

ACS Târgu Jiu și ABC Athletic Constanța au profitat de plusul de experiență și de valoare în duelurile de pe teren propriu din prima manșă a primului tur din Cupa României, în fața celor de la CN Aurel Vlaicu, respectiv Rapid București.

Astfel, cei de la ACS Târgu Jiu nu au dat nicio șansă celor de la Colegiul Național Aurel Vlaicu, reușind să treacă de tinerii baschetbaliști din Capitală cu 75-47. Spre deosebire de anii precedenți, când s-au luptat la promovarea în Liga Națională, cei de la CNAV nu au mai beneficiat la acest meci de aportul niciunui jucător străin sau veteran român. Astfel, tinerii sportivi au fost victimă sigură gorjenilor, pentru care americanii Kevin Allen sau Shawntez Patterson au făcut legea, fiecare înscriind câte 24 de puncte. De partea cealaltă, singurul care s-a remarcat este Nicu Ciucă, cu 20 de puncte.

Pe malul mării ABC Athletic Constanța a reușit o victorie și mai clară în fața celor de la Rapid București, scor 80-48. A fost un efort colectiv al constănțenilor, unde niciun jucător nu a înscris mai mult de 13 puncte și nici nu a jucat vreunul mai mult de 24 de minute. De partea cealaltă, Bogdan Sandu a reușit să înscrie 27 din cele 48 de puncte ale Rapidului.

Partidele retur, din Capitală, se vor juca sâmbătă, 29 septembrie.

*foto: BC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!