Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ABC Athletic Constanța joacă cu CSM Mediaș în etapa a 2-a din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.10.2018

Etapa a 2-a Liga Națională de Baschet Masculin - ediția 2018/2019 programează în grupa valorică B partida dintre ABC Athletic Constanța și CSM Mediaș. Partida va avea loc sâmbătă, 13 octombrie, cu începere de la ora 20:00 la Sala Sporturilor Constanța.

ABC Athletic Constanța va desfășura primul joc pe teren propriu în actuala ediție de campionat. În prima etapă a LNBM, echipa de la Marea Neagră a pierdut categoric pe terenul lui CSO Voluntari cu scorul de 95-67. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a reușit să țină ritmul în partida cu echipa ilfoveană doar în primele 15 minute joc. Athletic Constanța nu a stat deloc bine la jocul sub panou în meciul de la Voluntari, unde a primit 68 de puncte din spațiul de 3 secunde și de asemenea a primit 26 de puncte după mingile pierdute în atac.

De partea cealaltă, CSM Mediaș va debuta în Liga Națională de Baschet Masculin. Medieșenii au avut amânat primul meci al sezonului, cel cu Cuza Sport Brăila care trebuia să se dispute la Mediaș. Echipa antrenată de Mihai Popa a bifat două victorii clare în Cupa României, acolo unde a trecut de CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Cele două formații s-au întâlnit în sezonul trecut al Ligii I de baschet masculin iar atunci câștig de cauză au avut de fiecare dată constanțenii. De atunci ambele echipe s-au schimbat destul și în ambele garnituri au apărut noi jucători străini dar și jucători autohtoni cu experiență pe prima scenă a baschetlui românesc.

După prima etapă din LNBM, ABC Athletic Constanța pleacă cu oare minus dar avantajul terenului propriu ar putea fi plus de care are nevoie în partida cu CSM Mediaș.

foto: Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!